TRÆK VEJRET

MIN MAVE VOKSER

IMG_2676

Min mave er endelig “sprunget ud”, og det er SÅ vildt. Om aftenen er den så stor og rund, og jeg kan slet ikke trække maven ind længere. Min livmoder er desuden nået helt op til navlen nu, og jeg er vant til at have en rimelig dyb navle, men nu kan man endelig se den, haha. Det ser lidt vildt ud. Nu føler jeg mig sådan “rigtigt” gravid!

I dag har jeg haft fri fra skole. Eller, det vil sige, at jeg tog i skole i morges, ligesom resten af min klasse, for at finde ud af at undervisningen var aflyst. Og så tog jeg hjem igen. Jeg lagde mig på sofaen klokken 11.30, og jeg vågnede først igen klokken 16.00. Så det var vidst en tiltrængt fridag – også selvom det LIGE har været weekend.

Efter jeg havde vågnet fra min middagslur i dag, lå jeg på sofaen og så Grey’s Anatomy, og pludselig mærkede jeg en masse spark. Jeg trak op i blusen, og søreme så! Lilli sparkede løs, og denne gang kunne jeg faktisk SE hende sparke. Jeg begyndte at græde, og kunne slet ikke styre mine følelser. Jeg elsker hende allerede højere end alt andet i verden, og det er så underligt at have den hér slags kærlighed til et menneske, man aldrig nogensinde har mødt. Jeg tror, det er rigtigt, hvad de siger… At man ikke ved, hvor højt ens forældre elsker én, før man selv får børn. Og jeg har ikke engang født mit lille vidunder endnu – og alligevel har jeg en kærlighed til hende, som ikke kan sammenlignes med noget andet.

Nu vil jeg gå en lille tur, og så vil jeg se noget mere Grey’s Anatomy og håbe at Lilli er vågen igen bagefter!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆK VEJRET