NU FÅR I SVARET PÅ KØNSSCANNINGEN + VINDER

BIG SURPRISE

utfit

I over en måned har jeg sagt til alle, at jeg skal starte på pædagogseminariet den 8. Februar. For det var dét, den mail, jeg havde modtaget, sagde. I dag fik jeg en besked fra en bekendt, der spurgte, om jeg godt vidste, at det var i dag vi skulle starte? Klokken 8.40. Klokken var 11, og jeg var lige stået op.
Forvirret og træt fandt jeg min computer frem og ledte ALLE mails igennem. Alle beskeder, vi havde fået fra skolen, og jeg kiggede sågar hele fronter igennem. Men jeg kunne stadig kun finde de mails, hvor der stod at vi skulle starte næste mandag. Til sidst fandt jeg mailen, med hjælp fra den bekendte, og den mail var simpelthen så svær at finde.

Jeg er helt chokket og virkelig ked af det. Det er hér, mit sensitive jeg viser sig. Jeg HADER spontanitet. Jeg kan godt lige at tingene er planlagt, og det har de været. Jeg har glædet mig helt vildt til at starte den 8, og gjort mig mange forberedelser. Men jeg er ikke helt færdig med at forberede mig, og derfor føler jeg mig en lille smule uforberedt og ikke særlig klar, mentalt. Jeg brød fuldstændig sammen og kunne slet ikke overskue noget.
For det første har jeg ikke fået boligstøtte, for det andet er mit ungdomskort først klar til på næste mandag. For det tredje har jeg ikke fået læst de lektier, vi skulle have læst. Jeg er bare slet ikke klar til det her lige nu, føler jeg.

Ja, jeg er jo gravid, og det skal jeg også selv lige huske på. Det gør altså heller ikke mit hysteri mindre slemt. Men helt ærligt, så synes jeg at det er noget vrøvl at skrive, at vi først skal starte den 8., og så nærmest sende en nærmest hemmelig mail ud, senere på måneden, hvor der står vi skal starte en hel uge inden.

Heldigvis er der kun 16 ud af 60, der var mødt op i dag – så jeg er ikke den eneste. Men det gør mig ikke mindre ked af det. For jeg vil gerne være forberedt, jeg vil gerne være god, og føle, at jeg virkelig er klar. Og det gør jeg slet ikke. Øv for en start på en eller god tid. Hvor er det bare noget ….

Så i morgen starter jeg. Lige nu gider jeg slet ikke. Og det er så ærgerligt, når man tænker på, hvor meget jeg havde glædet mig. Men det er jo bare op på hesten, og tænke på, at jeg bare skal klare de næste 5 måneder, indtil der er sommerferie, og så skal jeg på barsel et helt år med vores lille pige.

Det hele skal jo nok blive godt, og jeg ved at jeg bliver hammer god til det, og kommer til at elske det! Men lige nu ser det hele bare så sort ud. Jeg ville ønske, jeg ikke var sensitiv, og jeg ville ønske, jeg bare kunne tænke: Jaaa, så starter vi fandeme i morgen i stedet, og det bliver det fedeste i verden! – men det kan jeg ikke. Ikke lige nu i hvertfald.

16 kommentarer

 • S

  Jeg kan sagtens forstå din frustration, især fordi jeg selv elsker at være på forkant med ting. Ikke fordi jeg er særligt sensitiv som dig, men fordi jeg pga. depression gerne vil planlægge alting, så jeg ikke tilføjer unødvendigt stress. Jeg er sikker på, du nok skal blive glad for at gå der alligevel, når din krop lige har fået lov til at komme med og det kan være der lige kommer til at gå et par dage. Det er HELT okay. Du bliver en skøn pædagog, når den tid kommer og jeg er sikker på du nok skal falde til på studiet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Bøgild

  Kan virkelig genkende det, du skriver. Ville have det på samme måde. Held og lykke Lærke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sender glade tanker til dig, og ønsker dig held og lykke med i morgen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh, hvor kan jeg godt følge det! Jeg har det præcis på samme måde; jeg ligger altid en masse planer for selv de mindste ting, inde i mit hovede. Og hvis der bare er én af de planer som ikke går som jeg regnede med, bryder jeg helt sammen og kan slet ikke overskue det. Det må være så forfærdeligt når det sker med sådan en stor ting her!
  Er dog sikker på at du klarer den, og jeg glæder mig simpelthen helt vildt til at følge med i fremtiden – både ift. studie osv men især i forhold til baby! Held og lykke med det hele :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå dig – jeg ville have det på præcis samme måde, det er en rigtig træls start på noget man havde glædet sig til. Jeg er dog sikker på du nok skal blive glad for det, når du møder op i morgen, og heldigvis var du jo ikke den eneste! Hav en rigtig dejlig dag i morgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det skal nok gå Lærke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura T

  Åh, jeg ved virkelig hvordan du har det. Jeg er selv særligt sensitiv, og har virkelig svært ved spontanitet. Hvis jeg har én plan i mit hoved, og der så pludselig, ud af det blå, er noget der ændrer sig, så kan jeg gå fuldstændig i sort, og det frustrerer mig så meget. Særligt fordi ingen af mine veninder forstår det, og ofte bliver sure på mig over det. Det er virkelig rart, at læse at det ikke kun er mig der har det sådan. Det havde jeg lidt brug for, så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lærke,
  Jeg har sendt en mail til dig på: laerkejjj@gmail.com
  – det er ikke noget særligt, men ville egentlig bare høre, om du har læst den :))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU FÅR I SVARET PÅ KØNSSCANNINGEN + VINDER