BIG SURPRISE

BABYNAVNE(??)

Nu da I endelig kender kønnet på vores lille baby, ved jeg, at flere af jer er meget interesserede i at vide, hvad vi har af planer med hensyn til navn. Vi er ikke helt sikre endnu, men heldigvis har det ikke været den sværeste process, da både Kristoffer og jeg har meget samme smag. Ikke for kedeligt, men ikke for specielt – forstår du?

Med hensyn til pigenavne, har vi faktisk hele tiden været enige. Og der er kun 1 navn, der hitter i vores hoveder lige nu. Nemlig Lilli. Kristoffers farmor hedder Lilli, og jeg synes det er SÅ fint et navn, fordi det er meget feminint, sødt – og så er der ikke særlig mange der hedder det. Så det bliver højst sandsynligt Lilli – men med et lille twist: Lilli My. Og ja, jeg ved godt, at det lyder lidt ligesom “Lille My”, men det er på mange måder også dét, der gør det lidt sødt, synes jeg!

Men nu må vi jo se. Man kan aldrig vide – måske ser vi vores datter, den dag hun bliver født, og tænker: Nej, det er da en lille (et andet navn) – det hører man jo tit. Men lige nu er det altså Lilli, der danser rundt i maven på mig.

18 kommentarer

 • Freja

  SÅ sødt navn!
  Lad jer ikke påvirke af andres mening om navnet. Vi fortalte gladeligt vores navnedrømme, da vi ventede vores pige (Vi kendte ikke kønnet før til fødslen) og vi endte med til sidst at fortælle alle, at vi ikke havde nogle navne i kikkerten, fordi folk kom med negative kommentarer og kedelige referencer til nogle de engang kendte, der var idioter. Min mor sagde sågar om et af pigenavnene, at det lød som en polsk havneluder… Jamen så har jeg da rigtig meget lyst til at kalde min datter det.. !#%&? Jeg prøver bare at sige, hold fast i det super søde navn ligegyldigt hvad andre siger og ellers så bare sig, at det er en overraskelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, det er utroligt, hvad folk skal blande sig i! Heldigvis har jeg kun hørt søde ord om det navn, vi har valgt, og hvis nogle siger noget negativt, tror jeg faktisk bare jeg vil bede dem om at holde k… 😀

   God dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Lilli er bare så sødt, det er også blevet meget populært, hvilket man ho godt forstår

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, det har jeg hørt, men jeg anede det ikke! Vi valgte det faktisk, fordi der ikke var så mange der hed det, troede vi! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Så sødt! Det navn har vi selv haft oppe og vende, men min søde kæreste var ikke ligeså enig. Jeg er selv 21 og gravid i uge 11, så ikke nær så langt som du, men det er hyggeligt at følge med.
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Uuuh, hvor spændende! TILLYKKE! – og held og lykke med graviditeten! Hvornår har du termin? Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tea

   Den 27. August, så vi er spændte på, om det bliver en sommer- eller efterårsbaby <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Hvor skønt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sylvia

  Så fint et navn ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sylvia

  Lærke først mega tillykke ❤️ og sikke et fint navn , er sikker på uanset hvilket navn den lille prinsesse får , så bliver det et mega smukt og dejligt barn ❤️❤️ det kommer jo til at ligne jer begge to

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes det er så fint et navn! Både med og uden My.

  Mit meget højt elskede Buld-A-Bear (er 22, men knuselsker den statig) hedder Lilli, stavet på præcis samme måde, selvom mange synes ‘Lilly’ er pænere og mere brugt, men go for Lilli My – man kan jo ikke være andet end sød og nuttet med det navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Haha, hvor sødt! Synes Lilli er den eneste rigtige måde at stave det på! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Synes virkelig Karla er et sødt navn, det tænkte jeg også på da jeg så det blev en pige. Det er så dejligt at dig og Kristoffer har fundet hinanden og nu er igang med endnu et eventyr! Hun bliver den heldigste lille pige med så skønne forældre, der bare ønsker det bedste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Skønt navn!
  Jeg elsker selv navnene Thea, Ella og Agnes. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg kender en meget sød pige der hedder Lilli, og synes, at det er et meget fint navn. Hvad skulle den lille havde heddet, hvis det var en dreng? Jeg er så nysgerrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare så fint et navn! Vi har en Molly My, og skulle hun engang have en søster (hvilket hun nok ikke skal…) så skulle hun uden tvivl også være en Lilly My <3

  Tillykke igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG SURPRISE