SELLING MY CHANEL SNEAKERS(!!)

Sweater-weather

img_2213 copy
Hold nu op, hvor er vejret lige for tiden til at brække sig over! Ikke nok med at jeg er gravid, og derfor er en del mere træt en normalt, så er det mørkt, koldt og virkelig hårdt vejr. Jeg har lyst til at ligge under dynen dagen lang, med en kop te, en sweater og en stor, varm dyne – og bare se serier dagen lang. Det er heldigvis også en mulighed for mig, da jeg ikke starter i skole før den 8. Februar, så derfor har jeg lidt ferie endnu. Men ugh!, hvor jeg savner sommer, sol og varme!

Min mor har købt mig denne nye sweater fra h&m i sidste uge – den er allerede en favorit!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELLING MY CHANEL SNEAKERS(!!)