favorite from jane Kønig

MIN LEJLIGHED I BILLEDER:

IMG_1998 IMG_1999 IMG_1995 IMG_1996 IMG_2002 IMG_2003 IMG_2004 IMG_2010 IMG_2011

Nogle af jer har længe ønsket jer et indlæg, hvor I fik lov at se min lejlighed:

Kristoffer og jef har boet hér siden September, og vi skal bo hér til September 2017. Det betyder jo også, at baby skal bo hér de første 13 måneder af sit liv, og det kan jeg faktisk sagtens se skulle fungere! I starten var jeg en smule skeptisk: “Jamen, baby skal jo have sit eget værelse”, men nej – det behøver baby altså ikke have det første år. Bare baby har et godt sted at sove, et puslebord og lejetøj mm. Og det får vi sagtens plads til! Kristoffer er virkelig dygtig med træ – så han planlægger at lave et puslebord på badeværelset, så mangler vi kun en “madras” at lægge ovenpå. Der er plenty of room i køkkenet/stuen til lejetøj og hyggekrog, og i vores soveværelse skal vi blot have en god seng som baby kan sove i. Efter de 13 måneder skal vi selvfølgelig ud og finde noget større – men den tid, den sorg.

Indtil videre er vi super glade for at bo her. Dejligt meget plads, selvom lejligheden faktisk kun er 55 kvardratmeter, så virker den større. Vi har fået købt en masse fine møbler og så videre, som min søde morfar har været så sød at sponsorere, den gang vi flyttede ind. Og så har jeg faktisk haft ønsket mig bestik, knive, tallerkener, glas, og så videre, siden jeg var 17, så jeg har nogle rigtig lækre ting i lejligheden – og det er fandeme skønt!

3 kommentarer

 • S

  Hold kæft et øje for indretning! Det er enkelt, men lækkert at se på. Og du har så ret, baby vil helt sikkert også foretrække at dele værelse med sin mor & far det første års tid anyways – eget værelse er et privelige, når man er sådan en lille størrelse og haster ikke mere end det jager <3 er sikker på baby nok skal blive glad og til freds i jeres lille, fine hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Hvor er du sød <3 mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Bare rolig, min underviser i psykologi, fastslog at det sundeste for en baby/barn, er at sove i samme rum som sine forældre, det ligger de bedste betingelser for barnets udvikling… Så det er rigtig god stil at gøre det… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

favorite from jane Kønig