om at droppe sine drømme, fordi jeg drømmer om mere

WHAT TO WEAR?

image1xxlimage1xxl-1image1xxl-2image1xxl-3
Neck slip dress // Dress with long sleeves // Bandage body con dress // Skater dress

Jeg har haft så mange ting at tænke på den sidste måneds tid, at jeg slet ikke har nået at finde tøj til nytår! Jeg har været syg med influenza, hovedpine (og selvfølgelig kvalme og træthed grundet baby) i næsten 2 måneder nu, og derfor har jeg ikke tænkt nytår endnu. Jeg er virkelig i vildrede omkring beklædning, for jeg skal jo ikke rigtig “ud” til nytår, så lange kjoler og høje sko er ikke lige sagen. Men det er jo kun nytår én gang om året, så det er alligevel lidt sjovt at gøre noget særligt ud af det. Men så kommer jeg til næste problem: Jeg er allerede begyndt at få en smule mave, men ikke så meget, at det faktisk ligner jeg er gravid. Lige pt. ligner det bare jeg har spist lidt for meget pizza, og det er altså ikke særlig smukt at se på.
Men whatever, jeg ender nom med at tage en kjole på fra bagerst i skabet, eller noget. Men jeg kan da stadig drømme. Hvad ville jeg tage på, hvis jeg havde været i bedre tid (og ikke var begyndt at blive tyk på den grimme måde). Svaret finder du ovenover.

2 kommentarer

  • Jeg har undret mig lidt over, at der på Bloglovin står “Marie Jedig from andtheblack published a post”… Hvordan kan det være, der står din søster udgiver indlæggene på din blog?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du slettet dit seneste indlæg “”jamen, var det planlagt?””? Kan nemlig ikke læse det 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

om at droppe sine drømme, fordi jeg drømmer om mere