JUL OG DE GLÆDELIGSTE NYHEDER

om at droppe sine drømme, fordi jeg drømmer om mere

IMG_1571IMG_1571Jeg har fået et par henvendelser, blandt andet på mail, men også i live-conversations, hvor der er nogle, der har spurgt: “Jamen, Lærke. Jeg troede, du ville være skuespiller? Nu dropper du din største drøm for at blive pædagog?”
Sandheden er, at lige siden jeg var helt lille, og jeg havde nogle ubehagelige stunder med min klasselærer i 3. klasse, har jeg ønsket at arbejde med børn. At gøre dét ekstra for andre mennesker. At anerkende, at tro på de mennesker, som virkelig behøver det. Så jeg har altid OGSÅ ønsket at arbejde med børn på én eller anden måde. Og sagen er jo den, at også altid har vidst, at jeg ville være mor i en nogenlunde ung alder. Og så er skuespillerlivet altså bare lige dét mere kompliceret.

Så derfor besluttede jeg, dengang jeg mødte Kristoffer, at jeg langt hellere vil fokusere på at have det fantastisk med min familie, skabe en ny, lille familie – og være glad. Jeg elsker jo stadig at lave teater, synge og danse, og det stopper jeg nok aldrig med, men jeg har bare indset, at der er andre ting, der er vigtigere for mig. Nu kan jeg synge sange for min lille søn eller datter hver aften i stedet, læse historier på aller mest dramatisk vis, og ikke mindst, danse rundt med den lille i mine arme til den skønneste musik. Det er jo dét, min største drøm er.

5 kommentarer

 • Mathilde

  Har du nogensinde overvejet at blive medlem af Mastodonterne eller lignende? 🙂 Lidt ligesom med Eventyrteatret (så vidt jeg husker, så hæng mig ikke op på noget!). De laver nogle ret store og flotte opsætninger 🙂 Har selv set Pippi for år tilbage, Ronja Røverdatter og Dracula med dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke fint, du siger det Lærke. Jeg har præcis den samme følelse. Det er ikke kariere, jeg vil satse på. Men kærlighed, glæde og familie…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er det dejligt at høre, du virker så glad 🙂 Det er inspirerende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Synes simplethen det du skriver er så smukt, at jeg var ved at fælde en tåre!
  Du skal ikke lytte til andre, men gøre det som føles helt rigtigt for dig 🙂
  og stort tillykke med din graviditet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Først og fremmest, kæmpe stort tillykke med den dejlige nyhed om, at I skal være forældre!! <3 Som trofast læser, faktisk næsten helt fra starten, er det så mega vildt at se, hvordan du har forandret dig og udviklet dig igennem årene (selvfølgelig kun den del, man har set igennem bloggen!). Jeg ved godt det er enormt personligt, men det kunne være enormt spændende med et indlæg med dine tanker omkring det at blive/være ung mor. Ikke for at snage, men mere for at få et andet perspektiv på det! Jeg synes det er så inspirerende og modigt at du tager valget om at stifte din familie nu, så "tidligt" i dit liv. Jeg er sikker på, at du bliver den mest fantastiske mor, at I bliver de mest fantastiske forældre. Kæmpe stort tillykke, jeg ønsker det bedste for jeres lille familie! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUL OG DE GLÆDELIGSTE NYHEDER