Når man arbejder med sit indre i stedet for det ydre

NOGET MED IKKE AT RØRE SIT HÅR I ET ÅR

haha, og titlen rimer! Men nu til sagen. Jeg har netop klippet mit hår for 10 gang, eller sådan, på 2 måneder. Jeg har nemlig besluttet, at jeg ikke må klippe, farve, eller på nogen anden måde, gøre noget med mit hår indtil cirka august 2016! Jeg har på kun 3-4 uger fået en rimelig voldsom udgroning, men heldigvis er håret en nogenlunde naturlig og nedtonet farve, så udgroninger på der jo være. Og sådan er det bare. Jeg har nemlig været så ked af mit hår, siden det begyndte at falde af bagpå grundet for meget afblegning, så nu er det nye projekt altså sat igang. Jeg skal have mit tykke hår tilbage! NU

6 kommentarer

 • Åh gud, held og lykke :grinning: Tvivler dog lidt på, hvorvidt det smart ikke at klippe det.. Spalter det ikke af det? Jeg ved, mit gør, selvom jeg putter ufattelig meget olie i

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Mit hår spalter faktisk slet ikke, hvis jeg ikke klipper det i en periode på cirka et år – Hvis jeg altså bare gør alt andet for at holde det sundt, og ikke farver og sådan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Undskyld mit spørgsmål, men hvis formålet netop er at få sundt hår, forstår jeg ikke, hvorfor du heller ikke må klippe det? Det er jo lige netop regelmæssige klipninger, der er med til at holde håret sundt og slidfrit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Mit hår har det heldigvis med at vokse hamrende hurtigt, uden at blive slidt overhovedet. Jeg har før prøvet ikke at klippe det i en længere periode, og det voksede og blev sundt og fint og tykt! Så er ikke urolig for om det bliver mere slidt 🙂 lige nu er det eneste jeg skal have pænt, det hår, der er faldet af i toppen af hovedet pga. for meget afblegning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Gad vide om det med ingen farvning, mon har noget at gøre med det lille mirakel i maven 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man arbejder med sit indre i stedet for det ydre