SKADET HÅR?

Når man arbejder med sit indre i stedet for det ydre

P8020031Det sidste halve år er gået fantastisk hurtigt. Ærlig talt, så ved jeg ikke rigtig, hvor tiden er blevet af. Inde i min krop kan jeg godt mærke, at der er gået noget tid. Det føles næsten som om der er gået et helt liv.

Jeg arbejder med mig selv hver eneste dag, og hver dag bliver jeg mere og mere sikker på mig selv. Jeg føler faktisk endelig  at jeg har “fundet mig selv”. Jeg bekymrer mig ikke længere så meget om, hvad alle andre tænker om det, jeg foretager mig. Jeg er selvfølgelig stadig en ung og usikker sjæl, så jeg bliver stadig påvirket af andre menneskers holdninger omkring mig, men jeg er blevet bedre til at lære at “sortere” de mennesker fra, hvis mening egentlig ikke burde røre mig.

På mange måder føler jeg, at jeg er vokset fra min sensitivitet. Men det kan man jo ikke. Man kan lære at håndtere og arbejde med det, og det må man sige, jeg virkelig har. Siden jeg mødte Kristoffer – og siden jeg blev student i sommer, er jeg blevet bedre til at være sammen med mange mennesker ad gangen, og har faktisk rigtig svært ved at være alene nu. Før elskede jeg mine “ene-aftener” i sengen med en serie, men nu kan jeg højst klare 1 dag alene om ugen, og det er virkelig et maks. Jeg nyder at være sammen med mine veninder, og jeg bruger også tid med gamle – som nye – veninder mindst 3 gange om ugen. Det er så skønt, endelig at føle sig tryg i selskab med andre mennesker.

Selvfølgelig oplever jeg også min sensitivitet endnu mere i andre sammenhænge. Jeg er stadig meget følsom – især på andres vegne. Jeg kan blive ked af det på børns vegne, og jeg er god til at “se ind i andres liv” og “føle, hvad de føler” – især børn. Og det er en kæmpe gave, når man først har lært at arbejde med det!

Jeg tror egentlig, at det eneste, jeg har gjort, er at komme ud af sengen. Jeg er blevet langt bedre til at tage initiativ, og så har jeg lært, at det ikke kun er det ydre, der tæller – slet ikke hvis du er sensitiv, så er det altid det indre du skal arbejde med først. Så kommer det andet helt af sig selv.

4 kommentarer

 • Julie

  Flot skrevet.
  og dejlig at høre at du er kommet så langt, hvilket er rigtig langt når man snakker om sensitivitet.
  Jeg er selv særlig sensitiv, hvilket også var din blog der hjalp/hjælper mig til at forstå mig selv meget bedre. jeg tror aldrig vi får helt ro. men bare det at du nu nyder dine veninder og alle andre, er så sejt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Dejlig kommentar <3 Jeg er også selv rigtig stolt af mig selv, hvis man kan sige det. Jeg føler bare at jeg er kommet så langt, og det skal jeg fandeme klappe mig selv på skulderen for! 🙂 Jeg håber at du har nogle at snakke med om din sensitivitet, og at du har det dejligt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Du skal igså være stolt !!
   – jeg står næsten samme sted som dig bt. Har en dejlig kæreste en familie der er der for mig. Vi er faktisk 2 i familien så har en der kan forstå mig. Det sidste jeg mangler er og falde til ro på job. Og med hensyn til hvilken karriere der passer bedst til mig !
   Endnu engang tak for din åbenhed ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Det er så dejligt med en kæreste og familie, der forstår én. Min kæreste er også sensitiv, så vi er gode til at være der for hinanden! Og jeg kender alt for godt det med at skulle falde til ro i sit job, og lige finde ud af, hvad det egentlig er, man vil! Det håber jeg snart sker for dig <3 hav en dejlig aften, knus herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKADET HÅR?