NOGET MED IKKE AT RØRE SIT HÅR I ET ÅR

JUL OG DE GLÆDELIGSTE NYHEDER

IMG_1301“Glædelig jul, allesammen <3 I år fejrer jeg jul med nogle af de mennesker, jeg elsker allermest. Jeg glæder mig til julemad, julesang, dansen om juletræet – og selvfølgelig julegaver. I år fejrer vi juleaften med en endnu større gave og mere kærlighed og glæde end nogensinde før – men den gave må jeg vente lidt med at “pakke ud” til den 28. juli. Vi glæder os til at møde dig, sådan rigtigt, vores lille julemirakel!”

Som nogle af jer måske allerede havde gættet, ud fra mit instagram-opslag i dag, så ja – jeg er gravid! Jeg har en lille baby i maven! Jeg var til min første lægebesøg i tirsdags, og alt ser helt perfekt ud. Jeg fik målt og vejet mig, samt taget 7 forskellige blodprøver, som jeg fik svar på i går – alt ser fint ud! Mit BMI er på præcist 20, og det skal helst være mellem 19 og 25, så det var også helt perfekt! Jeg fandt allerede ud af den glædelige (snart gamle) nyhed, da jeg var kun 5 uger henne. Jeg har aldrig været så spændt i hele mit liv. Jeg håber meget, at I vil tage nyheden med positiv respons, for jeg er gladere end nogensinde før. Både Kristoffer og jeg er et par meget, meget lykkelige og spændte kommende forældre. Der kommer selvfølgelig meget mere information snart, men nu vil jeg nyde dagen og aftenen med min familie!

17 kommentarer

 • Marie

  Meget glad på jeres vegne!
  Glæder mig til at følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Tillykke Lærke! Tror fandme du bliver en intelligent, sensitiv, bevidst og omsorgsfuld mor! Tillykke, tillykke, god jul <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  STORT tillykke Lærke, og glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hold da op! Kæmpe tillykke lærke!!! er selv mor til en lille prut på 2 måneder og kan fortælle at du har SÅ meget at glæde dig til <3 Du skal virkelig nyde tiden med babyen i maven, der er intet mere magisk end det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Hold da op en god nyhed!!! KÆMPE KÆMPE stort tillykke, i to bliver verdens bedste forældre 🙂
  Håber at du holder os (som følger med på bloggen) opdateret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Det var det bedste kompliment i verden jo! tak!!! Selvfølgelig holder jeg jer opdateret! kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ano

  wow stort tillykke! vild beslutning at tage i en så ung alder, var det planlagt? (ikke ment negativt jeg sikker på i klarer opgaven)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er det fantastisk for jer! Stort tillykke og glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så kan stemningen ikke andet end at være i hus, hvor skønt 😀 Tillykke!

  <3
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til jer begge! Hvor er det dejligt at hører, I er glade og spændte – tror I bliver fantastiske forældre! :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Jensen

  Hvor gammel er du?
  Og stort tillykke med det! Hvor er det skønt for jer og glædeligt nyt år! :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET MED IKKE AT RØRE SIT HÅR I ET ÅR