INTERIOR FOR MY NEW APARTMENT

NEW TATTOO

4 pr. ark den 18-08-15 kl. 22.01 (kompileret)
Jeg har jo lovet at vise jer min nye tatovering, og hér er den. Den er simpel, på min venstre arm, og der står “You” – min kæreste og jeg fik den sammen, da vi var på ferie. Hans er dog lidt anderledes, og han har fået lavet den på bagsiden af håndleddet, og samtidig fået et lille “armbånd”. Tatoveringen betyder noget særligt for mig. Både fordi den symboliserer min kærestes og mit forhold, men også fordi at “you” generelt bare kan betyde dig. Dig, derinde i spejlet – dig på gaden, dig, dig og dig. Det behøver ikke udelukkende være Kristoffer. Vi valgte “you”, fordi Kristoffers og min “sang” hedder U, og har en smadder sød tekst og betyder meget for mig. Lige som Kristoffer gør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR FOR MY NEW APARTMENT