A BREAK

HVIDERE TÆNDER?

Fotografi den 04-09-15 kl. 14.47 #5
// Sponsoreret indlæg //

Jeg har altid været meget omhyggelig med min tandbørstning. Jeg børster helst tænder mindst tre gange om dagen, og jeg elsker virkelig følelsen af rene tænder. Men af én eller anden grund, har jeg altid haft problemer med at få hvide tænder, og en stor del af min barndom og mine teenage år gik på at være ærgerlig og sur over det. For som tandlægen sagde: Du har sunde, fine, stærke tænder, og de fejler absolut intet. Men hvorfor kunne jeg så ikke få hvide tænder, spurgte jeg mig selv? Jeg fandt aldrig rigtig svaret, men jeg har nu fundet en løsning. Shytobuy.dk har nemlig et tandblegningskit, der rent faktisk virker – Mint Cosmetics tandblegningskit,. Jeg har altid været påpasselig med ting, man putter på tænderne, fordi jeg ikke tør ødelægge mine tænder, men allerede efter første tandblegning kunne jeg se resultater og fik hurtigt hvidere tænder. Derudover mødte jeg ingen ukomfortabelthed i min mund, og udover at virke, er kittet også nemt, sikkert og simpelt at anvende.

Jeg har anvendt kittet 4 gange indtil videre, og vil fremadrettet fortsætte med at anvende det, hvis jeg igen får “nedtur” over mine ikke helt hvide tænder.

Så hvis du føler, at du gør alt for at have sunde tænder, og ikke ser resultatet i farven på tænderne, så frygt ej – du skal blot købe kittet, og så kan du ligesom jeg, ordne din tandblegning hjemme – og så koster det altså kun 499 kroner!

// Billedet er taget før brug af kittet //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BREAK