ASOS WISHES UNDER 500

BRUG AF GAMLE SAGER OG OUTFIT

IMG_6656 IMG_6657 IMG_6659 IMG_6658

Bukser fra H&M // Jakke fra Rick Owens // Taske fra Balenciaga // Solbriller fra Ray Ban // Halskæde fra Marlene Juhl Jørgensen

Outfittet er et par dage gammelt, og taget på en tur rundt i Næstved med Marie. Alle beklædningsdele er egentlig lidt gamle, og det er lang tid siden, jeg har taget dem i brug. Men i takt med at jeg får ryddet mere og mere op herhjemme, finder jeg også en masse gammelt skrammel, og ja – også noget, som jeg godt kan bruge igen.

I aften skal min familie, kæreste og jeg til 18-års fødselsdag hos én af mine veninder, (hvis mor er bedste veninder med min mor). Det bliver hyggeligt, og jeg glæder mig rigtig meget. Nu skal jeg bare finde ud af, hvilket tøj, jeg skal have på, for det er en havefest, og jeg er ikke helt sikker på, hvordan vejret kommer til at se ud. Nogle ideér?

3 kommentarer

 • Amy

  Du er klart den blogger i blogland, jeg har lettest ved at identificere mig med, både stilmæssigt og personlighedsmæssigt! Din stil er så simpel og fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Lækkert outfit! Hvilken størrelse er din Rick owens jakke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  hej:-)
  Kunne du være interesseret i at sælge denne RO jakke? Kh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS WISHES UNDER 500