ONE PROBLEM

A BREAK

IMG_0321

Denne weekend har stået på absolut afslapning med Kristoffer. Der er sket SÅ meget inden for den sidste måneds tid. Kristoffer har fået nyt job, 40 timer om ugen, og står op klokken 4 hver morgen, vi har fået lejlighed, vi flyttede ind 10 dage efter vi fik den, vi har ordnet ting, penge, lejlighed, vi har haft gæster næsten hver dag, hver weekend har vi haft planer, jeg har øvet musical, og fået nyt job. Så der har været stress på. Så jeg besluttede simpelthen, at aflyse alle planer denne weekend, for at afstresse, og blive helt rask efter min forkølelsesperiode de sidste 2 uger.

Vi har gået masser af ture, drukket vin, spist god mad, set en masse afsnit af 24 timer, bagt pølsehorn, ryddet op og bare slappet af. Kunne ikke have ønsket mig en bedre weekend. Men nu er det tilbage til virkeligheden!

Starter i dag min 2. uge op på mit nye job. 25 timer fast som pædagog-medhjælper-et-eller-andet på Kalbyrisskolen i Næstved. Jeg har primært 0. klasse, og så er jeg i sfoen hver dag også. Jeg er SÅ glad for at være der, og jeg glæder mig faktisk til at komme på job i dag! Skønne elever og dejlige kollegaer, det kan man ikke få nok af!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE PROBLEM