DERFOR TOG JEG EN PAUSE FRA BLOGLAND

TILBAGE PÅ BLOGGIS

IMG_5667IMG_5672

Celine solbriller // Ukendt bluse // Jane Kønig ørering // Marlene Juhl Jørgensen halskæde

Nu er det godt nok blevet længe siden, jeg sidst har lavet et indlæg. Og det er jeg fandeme ked af. Men jeg vinder jo ikke noget ved at forklare, at jeg er ked af, at jeg har været så fraværende, og ærligt talt synes jeg det ville være spild af tid at komme med undskyldninger for, hvorfor jeg ikke har blogget. Tiden og inspirationen har manglet. Punktum. Når det så er sagt, så er jeg tilbage! Måske ikke så meget som før, men jeg er tilbage, og jeg har allerede planlagt indlæg til jer. Jeg har lavet indlæg med min stilkrise, et indlæg med forklaring på min sidste studentertid, min tur til Sverige, min ferie til Mallorca, et indlæg, hvor jeg fortæller om min kære kæreste, et indlæg, hvor jeg fortæller jer om mit nye arbejde, et indlæg hvor min kæreste laver fun-facts om mig, og så videre og så videre. Jeg er glad for tiden – men også træt i dag. Så nu vil jeg tage på arbejde – og kig så med i morgen, hvor mit første indlæg i rækken allerede er klar til jer!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR TOG JEG EN PAUSE FRA BLOGLAND