BIG CHANGES, GREAT NEWS AND A LOT OF DECISIONS

NY GARDEROBE?

Jeg er sådan en pige, som forholdsvis tit skifter ud i garderoben. Men jeg er også sådan en pige, som glemmer at smide mit gamle tøj ud. Derfor har jeg pt. to værelser herhjemme FYLDT med tøj. og jeg mener faktisk fyldt! Og det er jo sådan, at jeg flytter hjemmefra om kun 14 dage, og ikke engang har plads til halvdelen af mit tøj…  Derfor har jeg besluttet mig for endnu engang at sælge lidt ud. du kan derfor nu følge min nye instagram: Laerkejedigsalg, hvor jeg vil forsøge at lægge nye ting til salg hver dag de næste par uger. Jeg har ting fra: Acne, Weekday, Balenciaga, T by Alexander Wang, samt en masse andre, lidt billigere mærker! Håber, I vil tage et kig med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG CHANGES, GREAT NEWS AND A LOT OF DECISIONS