10 måder at deale med dine små bryster på

I’M MOVING OUT

interior-3
Ja, så kom tiden endelig, hvor jeg, Lærke er blevet en stor og voksen pige. Jeg har endelig fået job, penge, tid og lyst til at “flyve fra reden”. Da min kæreste og jeg har boet hjemme i Holme-Olstrup i over et halvt år nu, tænkte vi, at nu må tiden snart være inde. Og derfor ønsker vi at flytte til København, hurtigst muligt. Vi har begge job og er stabile lejere. Vi søger derfor lejlighed i København K, København Ø, København V, København NV, København SV, Amager, Valby, Frederiksberg, københavn N og Lyngby. Vi har cirka 6000 kroner til rådighed, og vi ønsker overtagelse hurtigst muligt! Lejligheden skal være u-møbleret og skal kunne lejes ud mindst 2 år. Hvis I kender nogen, som kender nogen eller noget i den retning, så kontakt os enten herinde, på mail: laerkejjj@gmail.com eller på mobil: 26811525

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 måder at deale med dine små bryster på