OUTFIT + NEW IN

BIG CHANGES, GREAT NEWS AND A LOT OF DECISIONS

IMG_2432IMG_2432

Ja, nu sker der endelig noget i Lærkes liv!

Min kæreste og jeg var til et “åbent hus”-arrangement i går, sammen med 15-20 andre unge mennesker. Det var den hyggeligste lejlighed i Næstved By, og lejligheden havde både drømmeplacering og så var den smaddergodt indrettet med hensyn til rummene. Næsten helt nyistandsat og lige hvad vi drømte om. Ventetiden efter arrangementet var uudholdelig. Men endelig blev vi ringet op med gode nyheder “Jeg skal lige bruge jeres navn, så jeg kan skrive jer på lejekontrakten” – Jeg skreg og græd nærmest af glæde.

Så ja – Kristoffer og jeg flytter i lejlighed om mindre end 14 dage! Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at komme igang med voksenlivet. Jeg har faktisk alt, jeg skal bruge, på nær et spisebord og stole, og ellers er vi good to go. (Godt, jeg havde mange penge som 17-årig og købte en masse lækre bolig-ting dengang!)

Nu skal mit værelse pakkes ned, så jeg kan starte et nyt kapitel af mit liv. Det bliver nok lidt mærkeligt i starten – jeg har trods alt boet hjemme i Holme-Olstrup med mine forældre hele mit liv. Men det bliver nu også meget rart at komme ud og bevise, at jeg kan klare mig selv!

Nu skal jeg bare have taget en masse beslutninger. For jeg har som før nævnt, boet hjemme hele mit liv. I det samme hus. Det betyder, at jeg også har en del skrammen og ragelse. Og en hel fucking masse tøj. Så nu skal jeg altså rydde op i skabet igen igen igen igen – og det bliver i dag, jeg forsøger at gøre det! Hold derfor grundigt øje med min nye instagram-profil “Laerkejedigsalg“, hvor der kommer SÅ mange lækre ting op i løbet af de næste par dage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT + NEW IN