OUTFIT OG KÆRESTERI

10 måder at deale med dine små bryster på

bryster Alle billeder er fundet på http://vildekaniner.tumblr.com
1: Don’t. Dine veninder har tit nedringet bluser på, og det synes du måske ser en smule vulgært ud til tider. Det problem får du aldrig. Du kan iføre dig en hvilken som helst bluse eller kjole og stadig ligne en lille, sød pige.

2: Glæd dig til at nå den alder, hvor drenge tænker mere på pæne bryster end store bryster. Tro mig, den kommer en dag! Jeg ventede mange år, og en dag kom den endelig! Det var et plus for mig, der ikke fik bryster før… Jaaa, jeg venter stadig på puberteten igangsættes hos mig. LOL!

3: Pris dig lykkelig for, at det faktum at dine bryster er mindre, muligvis også gør, at tyngekraften tager langsommere fat end hos dine veninder.

4: HEY! Du behøver jo slet ikke engang at have BH på! Dén har jeg udnyttet mig af mange gange. Der er ikke noget, der hænger, eller sidder hvor det ikke skal, og det er ret befriende!

5: Rygsmerter er ikke en ting, du skal bekymre dig om. I hvertfald ikke den slags, som kommer, hvis du har rigtig store bryster.

6: Hvis du er glad for pæne BH’er, så sæt pris på, at du både kan iføre bh’er på med push up, bandeaus, soft bras. Skønt! Det er ikke sikkert, at dine veninder med store bryster kan det!

7: Hvis drengene synes du er lækker, så er det rent faktisk fordi du ér lækker, og ikke bare fordi du har store bryster!

8: Måske har du en rigtig pæn, stram numse i stedet! Vi skal jo være heldige på én eller anden måde, ikke?

9: Kjoler med en pæn ryg er pænest uden en grim BH-lukning bagpå, ikke? FINT, endnu mere grund til ikke at iføre dig en BH og stadig se død-lækker ud!

10: Det er ok, hvis du skal løbe en tur, og din sports-BH er til vask. Hvad skulle du egentlig overhovedet bruge den til?

31 kommentarer

 • AMEN! Skønt, at der blev sat ord på, kan nikke genkendende til alle punkter. Det er jo ret befriende at man kan slippe for at have BH på en hel dag, og så alligevel gå ned og rippe H&M fra tid til anden :raising_hand: :80: :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CV

  Okay, av. Krænkende overfor kvinder som ikke har selvvalgt store bryster… Hvilke gode ting har vi at kunne nyde??? Jeg synes virkelig, du bør overveje din indlægs. Personligt har jeg selv i forvejen et lavt selvværd, netop pga min store bryster, og jeg ved, jeg ikke er den eneste – så hjælper det ikke ligefrem, at en offentlig person som dig femhæver fordelene ved små bryster, og hentyder, at drenge kun vil have kvinder med store bryster FORDI, de har store bryster…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg er ked af, hvis du føler dig krænket af mit indlæg, det er bestemt ikke efter hensigt. Jeg tror bare, at unge piger med små bryster går rundt og tænker “øv for helvede” – fordi jeg selv havde det sådan, da jeg var yngre. Jeg kan jo ikke tale for “jer” med store bryster, da jeg ikke selv er i besiddelse af sådan nogle. Jeg tror faktisk aldrig, jeg har mødt nogen, som var direkte kede af at have store bryster, men det lyder bestemt ikke som et særlig rart problem at gå rundt med, og jeg er ked af at høre, at det er et problem for dig. Mit indlæg er nemlig af hensigt at gøre de piger med små bryster glade igen, og få dem til at vide, at de er lige så gode, feminine og smukke som de piger, med store bryster!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

   Jeg synes egentlig det er et fint indlæg! Der findes jo også kvinder med små bryster, som har lavt selvværd netop pga det, brystforstørrende operationer er i hvert fald ikke unormalt. Der findes sikkert også en blogger, der har lavet et indlæg om fordelene ved store bryster, og jeg tror bare ikke man skal tage den slags så personligt igen – man kan jo prøve at arbejde med at acceptere sig selv som man er, eller spare op til at få lavet sine bryster større eller mindre, hvis man er ked af det over deres størrelse. Hvis man altid skal tage hensyn til hvem der måske bliver kede af det, så er det jo også svært at skrive om noget som helst i det hele taget – vi er jo alle så forskellige, og bliver ramt/stødt af forskellige ting og det er virkelig svært at tage hensyn til, kunne jeg forestille mig, specielt når man ikke har skrevet indlægget for at ramme andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Amen, K! JEg giver dig fuldstændig ret. Der er jo absolut intet personligt i mit indlæg, det var lidt for sjov, og for at nogle af de piger derude, som går rundt med små bryster kan tænke: Ja, det er måske ikke lige så slemt, som jeg gik rundt og troede! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Jeg synes altid denne her problematik er så svær. Jeg har også fra naturens side meget store bryster, og det er bestemt ikke altid positivt. Ofte oplever jeg kommentarer fra folk som: “Mænd kan altså bedre lige små bryster der sidder pænt end store der hænger” eller “Ej, det ser altså alt for voldsomt ud, de er jo FOR store”! Jeg har altid tænkt at det er lidt ligesom når man siger at tynde piger er for tynde, og at mænd hellere vil have kvinder med former. Som om det er okay at udskælde et bestemt udseende fordi det ligger indenfor nogle skønhedsstandarder (da det oftest ses som positivt at være tynd eller have store bryster). Det er som om vi skal skamme os lidt, og i hvert fald være klar over at det altså ikke er alle der synes det er positivt. Og det ved vi sådan set godt, samtidig med vi døjer med rygsmerter, ikke at kunne finde BH’er, gå med sommerkjoler uden at ligne strippere osv. 🙂 Dog synes jeg ikke at dit indlæg er krænkende eller for meget, men jeg forstår godt at nogle føler en form for body shaming i forbindelse med det. Især den med at fyre kun synes man er lækker pga. ens bryster – Det har jeg tit selv tænkt over, så den ramte faktisk lidt. Men allermest synes jeg det virker som en hyldest til at være glad for lige præcis den krop man nu har 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg er glad for at du alligevel godt kan se, at jeg ikke prøver at krænke nogen eller lignende, for det har aldrig været min hensigt. Alle piger burde jo være glade for deres krop og bryster, og da jeg selv kun har oplevet den med de små bryster, er det dén problematik, jeg tog op i dette indlæg! God dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

   Jeg har det præcis ligesom dig, CV. Føler også at store bryster bliver talt ned om. Personligt er de også et “problem” for mig, da fyre netop ofte lægger mærke til (og kommenterer) brysternes størrelse – og så at du skriver, at drengene muligvis kun synes jeg er lækker pga brysternes størrelse.. Aarh…
   Desuden er det også forkert formuleret (i hvert fald i mit hoved) at små bryster altid er, som de skal – de hænger ikke, og de sidder, hvor de skal. Det gør de sgu ikke altid nødvendigvis, men derfor er de selvfølgelig stadig pæne. Store bryster kan sgu også tit sidde perfekt – og endda uden at hænge.
   Lige nu føler jeg mig sgu også lidt nedværdiget på grund af mine brysters størrelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ved godt at det her sikkert ikke er for at få andre ned med nakken, men jeg får det helt dårligt med at have store bryster nu… For det er nemlig heller ikke specielt fedt at gå rundt med en g skål, som så gør at diverse bh’er ikke kan fås, og netop det at næsten alt tøj ser vulgært ud. Og det her skal ikke virke som om jeg giver dig skælud, men vil bare lige gøre opmærksom på hvordan du formulere det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg har netop ikke lavet det hér indlæg for at få nogen ned med nakken, men for at gøre lidt sjov med bryst-dillen. Altså, jeg synes sgu alle bryster er pæne, og jeg håber inderligt at, især unge piger går rundt og er glade for deres bryster! Jeg har formuleret indlægget helt efter bogen, synes jeg selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Helt fint, og tak for responsen! Jeg følte mig bare lige et kort sekund ramt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er simpelthen SÅ misundelig. Netop alle ovenstående ting ville jeg elske.
  Men godt nok et underholdende indlæg, du er heldig! 😉
  Julie, http://www.figursyet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie-Oline

  Jeg har selv ikke lige frem små bryster, og jeg har altså ikke taget dit indlæg negativt overhovedet. Hahaha. Syntes lige, du skulle vide det, når andre åbenbart er blevet stødt over det (hver sin sag), så du ikke tænker, dit indlæg var en dårlig idé 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Skønt indlæg!
  ‘Mine bryster ser små ud i denne bluse’, ‘jeg har ingen bryster i denne kjole’, ‘kan jeg mon finde en bikini, der kan få mine bryster til at se større ud’ – det tænker jeg tit på! Men tak Lærke! Tak for at minde mig om de 10 ting her. Du gjorde min søndag endnu bedre. Tak ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Haha, ja! Lige præcis de tanker, man går rundt med, når man ikke har så store bryster! Du ramte helt plet, haha 🙂 Og lige præcis at minde piger med små bryster om de hér ti ting var min hensigt, så er glad for at der alligevel er et par stykker, som har fået noget ud af det! Knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirstine

  Hej Lærke! 😀
  Jeg syntes du har forklaret det helt fint! og så må man tolke det som man vil.
  Jeg har selv store bryster og tænker øv ved nogen af tingene du beskriver f.eks at kunne gå med de pæne blonde bher, og rygsmerter, men hey man skal jo appreciate det man har og få det bedste ud af det 😉

  For jeg kan stadig have nedringet på det kommer bare an på hvilken bh man vælger, og drenge tænker på store og små bryster men de kan jo li dig, så må de jo også kunne li dine bryster som de ser ud. Tyngdekraft sucks samt rygproblemer( den kan jeg ikke rede)
  Byster er forskellige og det er lækkert!
  Jeg syntes det er en sød tanke med dit oplæg! og du kan jo kunne lave det fra dit synspunkt!

  De venligste hilsner Kirstine Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Præcis! Man skal værdsætte, hvad man har, og hey – har man ikke bryster ( ligesom jeg), må man jo bare lære at sætte pris på andre ting! Indlægget er aldrig skrevet for at ramme nogen, og er da ked af, at nogle synes det. Godt du ikke gør! Hav en dejlig dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Årh øv, jeg vil så gerne have små bryster. Det er så meget flottere, og ja som du skriver, så kan man ifører så meget mere tøj. Har dog indset nu, der ikke er så meget at gøre ved mit store frontparti, men jeg vil så meget hellere bytte med 2 skåle størrelser mindre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Alle piger skal være glade for deres bryster, for så længe de er det, er de smukke – og det er jeg sikker på, du også er! Godt du har indset og har lært at deale med dine store bryster, hehe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil bare lige komme med en positiv kommentar til dig. Super skønt indlæg! Jeg har alle dage været den med de små bryster, og i folkeskolen og starten af gymnasiet var jeg rigtig ærgerlig over det. Ikke at jeg stadig en gang imellem kunne drømme om en kavalergang, men jeg har lært at acceptere det og være glad for hvordan jeg ser ud – bl.a. pga. nogle af de samme ting du nævner. Små bryster kan virkelig være handy en gang imellem 😉 Så hvis der sidder piger derude med små bryster og læser med, er jeg sikker på at dit indlæg kan få dem til at tænke lidt mere positivt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Dejligt altså! Det er nemlig min hensigt at få folk til at tænke mere positivt om deres krop – ikke omvendt! God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes fandme, at det er et fint indlæg! Det er velformuleret og humoristisk, og jeg opfatter det ikke som stødende på nogen måde, som jeg kan se, at der er andre, der gør.
  Det synes jeg bare lige, at du skulle vide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg er enig med CV og Line i, at indlægget ikke er formuleret vildt fantastisk – i stedet for at fremhæve, at alle bryster er pæne, kommer det hurtigt til at lyde som om, at det kun er små bryster, som er dét 🙂 Her hentyder jeg specielt til punkt 2 og 7, hvor det hurtigt kan komme til at lyde som om hankønsvæsner kun er interesserede i piger, som har bryster i en størrelse, hvor man er nødt til at have BH på, NETOP og kun pga. disse.
  Jeg er helt med på, hvorfor du skriver sådan et indlæg, da der generelt er større fokus på store bryster (som også godt kan være pæne!) i samfundet – men det kunne godt være gjort på en måde, hvor det ikke kommer til at lyde som om det er forkert at have større bryster. Du har jo højst sandsynligt også unge læsere med store bryster, som netop har det skidt med dem, hvilket dette indlæg nok ikke hjælper på 🙂

  Selv har jo dog nået en alder, hvor jeg ikke tager det nært, at jeg har bryster i en størrelse (på trods af, at de “kun” er en 75F), hvor jeg kan have svært ved at finde skjorter, som sidder pænt over brysterne og ikke gaber mellem knapperne 😉
  Men ellers er det et super fint indlæg, meget målrettet, men fint – men bare til en anden og lignende gang så overvej, at du har læsere i begge lejre og så måske vise nogle billeder af eksempelvis en smuk, kendt og succesfuld kvinde, som Keira Knightly, som har små bryster, hvilket ikke hæmmer hende i hendes verden i Hollywood 🙂
  God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Fedt indlæg! Folk skulle tage og se det sjove i det, i stedet for at føle sig krænket! mine bryster hører ikke til kategori “små”, men jeg ville ønske at de var det, for alle de ting du fremhæver, er ting jeg selv ville ønske at jeg kunne gøre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Tak <3 Det betyder mege, at du komplimenterer mit indlæg og kan se det sjove i det! Jeg håber blot at alle piger, går rundt og tænker, at de har de smukkeste bryster, og værdsætter, hvad de har!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fantastisk indlæg!!

  Nu har jeg også selv små bryster, sikke et skønt selvtillidsboost at få, når et ellers har været noget, jeg har været ked af.
  Kan nikke genkendende til det hele! Super indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker ALLE punkter på listen og kan kun erklære mig enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OG KÆRESTERI