NOTE MAGAZINE EVENT ÅRHUS

DERFOR TOG JEG EN PAUSE FRA BLOGLAND

IMG_3827IMG_3827

Goddag til alle jer læsere, der stadig tjekker bloggen engang i mellem for at se, om der snart sker noget nyt. Jeg vil gerne starte med at undskylde, fordi jeg ikke holdt som jeg lovede og startede brevkassen op.

De seneste par måneder har fået noget rod. Jeg har flere gange måtte sige helt stop og melde fuldstændig fra ting, hvor der er for mange mennesker og for mange øjne til at dømme mig.
Derfor måtte jeg også vælge at lægge blogge til side for en stund.
Lad os blive enige om, at hvis man har det skidt, er særligt sensitiv og derudover har en depression, så er dét, at have en blog, rimelig svært. Man bliver bedømt for hver et billede, hver en tekst og hvert indlæg. Det turde jeg ikke længere lade mig selv gå igennem hver dag. For jeg vidste, at jeg endnu ikke var klar til kritikken endnu.

Det er jeg nok stadig ikke, men jeg savner at have et sted, jeg kan komme ud med mine følelser på. Når man selvstuderer, og netop har trukket emne til eksamen, kommer man nemlig ikke særlig meget ud. Og hvis jeg går med flere tanker i mit hoved, meget længere tid, er jeg bange for at det sprænger i luften.

Så nu starter jeg igen. Lige så stille. Jeg blogger kun, når jeg helt reelt har lyst til det nu, og I skal vide, at hvis der pludselig ikke bliver besvaret spørgsmål, eller jeg ikke blogger i en tid, er det ikke fordi jeg ikke har lyst – for det har jeg! Jeg ville ønske, jeg kunne hjælpe jer alle, som spørger ind til hjælp med de ting, jeg har gået igennem – men lige nu er jeg nødt til at fokusere på mig. Ellers glemmer jeg mig selv, og så går det galt igen.

9 kommentarer

 • Utrolig god oplevelse og samtidig ikke at læse dette indlæg. Du har formået at skrive det, som jeg længe selv har forsøgt. Det er kortfattet, og beskriver nøjagtigt, hvordan det er at have depression og samtidig drive en blog.

  Håber derudover, at du har det okay.

  Knus Nanna <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Mange tak, Nanna! Er glad for, du synes om det. Jeg håber også at du er okay <3 Knus herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Roland

  Det er rigtigt modigt at dig at sætte dig ned og skrive det her. Stor respekt herfra, men du skal altså på ingen måde undskylde 🙂 Vi der følger dig herinde, ønsker kun det bedste for dig. Xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Måske skulle du overveje bare at lukke bloggen helt.. Ikke for noget, men du bliver jo ved med at stoppe og så vende tilbage igen. Og det er da ærgerligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Sådan er det jo, når man har det dårligt 🙂 Jeg siger jo, at jeg savner det, så jeg synes ikke at jeg burde lukke bloggen helt, nej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Well, depression og særlig sensitivitet er ikke lige piece of cake. Jeg vil gerne vidne, for jeg er i samme situation. Pas godt på dig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Utrolig godt indlæg, og oplevelse med din blog og at du beskriver depression og at drive en blog samtidig. Jeg håber du har det godt, og er helt okay! vi venter på dig, og hvis man er ægte læsere bliver med igennem alting, eller hvad man siger. Held og lykke <3

  God mandag:
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOTE MAGAZINE EVENT ÅRHUS