PERSONLIG BREVKASSE

NOTE MAGAZINE EVENT ÅRHUS

s18
Jeg har fået æren at tilbringe min lørdag med to smukke Marie’er, nemlig Marie fra Marie Jedig, og Marie fra Nemesisbabe. Vi vil være at finde til et event for Note Magazine i Bruun’s Galleri i Århus i morgen fra klokken 10 til klokken 16.

Vi vil forfortælle om tidens trends og sætte fokus på udvalgte designere fra TEKOs afgangskollektion.

Jeg glæder mig personligt ret meget – både fordi jeg kan møde en masse søde læsere fra Århus og omegn, men også fordi min søster og jeg skal bruge 8 timer i en bil sammenlagt på at komme frem og tilbage fra Århus, og det ved jeg bliver smadder hyggeligt.

Du kan læse mere om eventet og tilmelde dig, lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSONLIG BREVKASSE