LONDON, BABY

DERFOR SKAL DU NYDE AT VÆRE UNG

tumblr_mt5c6mF1M21shmud4o1_500
1: Du kan spise junk hver dag, uden at det på nogen måde kan ses på dig. Nyd det – det varer ikke evigt. Jeg selv savner lidt den tid, hvor man ikke behøvede at tænke over, hvad jeg indtog. Og ja, det kan sgu godt være, dine organer tager skade, og at “du jo bare er fed inden i” – OG HVAD SÅ, det er jo lige meget, lige nu!

2: I den periode, du er ung, lægger du grunden for mange af de venskaber, du skal have i dit liv. Du kan stadig nå at dumme dig, og vide, hvad – og hvem, du ikke skal have i dit fremtidige liv.

3: Du kan bruge dine penge på at gå på café – ikke på husleje og regninger

4: Du kan nå at bestemme – og ombestemme dig – cirka 1000 gange med hensyn til dine fremtidige karriererplaner. Hvem har ikke gerne ville være prinsesse??

5: Du kan drikke ualmindeligt usunde mængder alkohol, uden egentlig rigtig at få tømmermænd – tro mig, det kommer!

6: Du er stadig mors og fars “lille pige” – UDNYT DET, dum dig, gør ting, som du ikke burde – dine forældre har altid din ryg og vil hjælpe dig, uanset hvad. Jeg selv formåede for eksempel i en alder af 18 år, sidste år til modeblogprisen, at blive så stangstiv i champagne, at jeg lagde mig under et bord på Mcdonalds og græd, indtil min søster ringede til mine forældre, så de måtte køre hele vejen fra Holme-Olstrup til København for at hente mig. Og det var forresten en tirsdag nat… Og ja, de elsker mig stadig – tror jeg.

7: Du må låne mors og fars bil(er) flere gange om ugen, og så kan du bare lige holde en fridag fra kørslen, den dag, bilen skal tankes…

8: Så længe du er under 18, skal du ikke betale for tandlægebesøg. Tro mig, det er fandeme ikke sjovt med sådan en visdomstand, der lige skal opereres ud. Godt, jeg har mor og far til at klare de økonomiske sager, hér.

9: Det køleskab, du tømmer, fylder på magisk vis sig selv op om natten. Og du kan tillade dig at være sur, hvis ikke det er de rigtige ting, der er fyldt i.

10: Man kan slippe for alle pligter og arrengementer, hvis man bare siger man har lektier for

8 kommentarer

 • Super godt indlæg, selvom jeg er 18 år gør jeg stadig meget gavn af de fleste punkter – især punkt nr. 10 er lige i øjet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Nr 3 bliver udnyttet i stor stil! Og så elsker jeg virkelig, at dig og Marie har et søsterbånd hvor I kan feste sammen på den måde… Mig og min søster har inddelt byen i hvem der må komme hvor 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CV

  Er lidt uenig i punkt 1. og 5. Jeg tager hurtigt på, hvis jeg spiser fastfood mere end én gang på en uge. Og jo, det kan både ses på vægten og omkring maven. Jeg har siden, jeg begyndte at drikke, været en af de uheldige, som ofte har fået tømmermænd. Det er dog i en alder af 18 år blevet formindsket en hel del.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Er du ikke kun 18 år gammel eller sådan noget? Du er da stadig ung!

  Synes det er et ret sjovt indlæg, men det er altså lidt nogle ret overfladiske punkter. Det er jo ikke alle der i sin ung kunne spise hvad de ville uden at det satte sig. Og du kan vel stadig bruge penge på café? Det handler bare om at prioritere.

  Du får det lidt til at lyde som om at voksen-livet = død.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer tre!!! Såååå sandt!!! 😀

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff P.

  Ej, nummer 8 er ironisk ment, ikke? Det kan simpelthen ikke passe at du, med det her bloggerjob og tilsyneladende rimelig høj indkomst, ikke kan betale dine tandlægeregninger selv. Du har jo råd til st muligt andet lir? Det er da for fjollet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Undskyld, men er du ikke kun 18!? Det lyder som om du prøver at være ældre end du er. Nyd din ungdom, nyd at du bor hjemme og ikke skal bekymre dig om regninger, husleje og indkøb.

  Syntes det er et meget underligt indlæg at skrive. Jeg læser dig blog med stor glæde, men dette indlæg er for underligt. Intet hate herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg er 19 år 🙂 Og det handler vel egentlig ikke om, hvor gammel man er, men hvor moden og voksent, man opfører sig, hvad man har været igennem og så videre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON, BABY