BEST CHRISTMAS PRESENT - CHANEL

MY FASHIONWEEK

Skærmbillede 2015-02-02 kl. 21.58.28 Skærmbillede 2015-02-02 kl. 21.59.06 Skærmbillede 2015-02-02 kl. 21.58.47 Skærmbillede 2015-02-02 kl. 21.58.38

Instagram

“Hvad laver man så som modeblogger under Copenhagen Fashionweek, hva?”, “Hvilke shows var du til,”, “Hvilken designer og show inspirerede dig mest?”

Mit svar er: Jeg lå i min seng og var syg med min kæreste næsten hele ugen. Synes det er hamrende uinteressant og opreklameret, og København stresser mig. Torsdag tog min kæreste og jeg til københavn meget tidligt, fordi han skulle gå et show for Jean Phillip, og det var faktisk det eneste show, jeg så. Jeg synes det var super, super fint, og sejt og alt muligt, men mest af alt var jeg bare pisse stolt af min flotte kæreste. Torsdag aften havde Fie, Anne, Steffen, Marie og jeg spilleaften, og det var én af de mest hyggelige dage og aftener i meget lang tid. Fredag var jeg til modeblogprisen, og efterfølgende i byen, og lørdag var det mod Holme-Olstrup igen.

4 kommentarer

 • S

  Godt du havde en kæreste til at holde dig med selvskab mens du var syg, det er virkelig noget af det mest irriterende og kedelige o: Kan vi forvente at få noget mere at vide om ham, nu han har været nævnt en del, eller vil han bare blive omtalt som kæresten herinde for privatlivets skyld? 🙂 Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, det var skønt! Det kan godt være, I hører mere til ham på et tidspunkt 🙂 Ellers så tjek min instagram, der er billeder af ham 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER din holdning til det. Du virker så meget nede på jorden. Jeg tror ikke, at jeg ville kunne trives i sådan et miljø. Det kan godt virke lidt overfladisk til tider med kindkys og så videre, men jeg er sikker på, at der er nogen, der modsat mig bare elsker det! : )

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST CHRISTMAS PRESENT - CHANEL