MY FASHIONWEEK

MODEBLOGPRISEN 2015

P1010011 P1010016 P1010013 P1010017

I fredags var jeg med min kære søster til modeblogprisen i Børsen, efterfuldt af en bytur på HIVE med Fie, Marie og Steffen. Det var en hyggelig aften med dejlige mennesker, men jeg tog den personligt selv med ro. På outfittet ovenover er jeg iført en simpel silke-agtig, sort top på, en super fin nederen fra Isabel Marant (den, jeg fik i fødselsdagsgave af Marie, til jer, der husker det), smykker fra Jane Kønig og Valentino, støvler fra Won hundred, og et par strømpebukser. Ville gerne være simpel og klassisk, og i stedet for at være voldsom i tøjet, tog jeg en lidt vildere make-up på, og krøllede mit hår, samt satte noget af det op i et spænde, bagved.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FASHIONWEEK