LONG TIME, NO SEE

10 ting, du måske ikke vidste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1)Jeg er helt hysterisk bange for 1: flyvende stankelben og 2: hajer. I den rækkefølge, ja.

2) Jeg var 9 måneder om at tage mit kørekort. Dumpede 1 køreprøve, men bestod teori i første forsøg.

3) Min yndlingsfarve har i mange år været lilla, men nu er den altså blå.

4) Jeg er meget kræsen.

5) Jeg har mindst 1 “dårlig dag” hver uge, hvor jeg tror jeg skal dø. Okay, jeg er måske lidt en dramaqueen – men det er altså sandt. Jeg må være helt uudholdelig at være i selskab med, når jeg har disse dage,

6) Jeg havde en lam arm i næsten et halvt år, da jeg var 11 år gammel.

7) Jeg har gået i hjemmeskole i halvdelen af 5. klasse

8) Jeg kan ikke tåle ananas, men spiser det næsten hver dag. Somme tider resulterer det i, at min mund nærmest bliver ætset, og jeg derfor render rundt med røde sår rundt om munden. Lige nu for eksempel. ØV

9) Min søster er det menneske, der er absolut tættest på mig, og nok det eneste menneske, jeg fortæller alt til.

10) Jeg har altid neglelak på, og sådan har det været i cirka 7 år.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG TIME, NO SEE