LONG TIME, NO SEE

SIDEN SIDST

P9060074 P9060089

Som tidligere forklaret har jeg i en periode været så travl, at jeg ikke har kunnet finde hverken tid eller inspiration til at få blogget. Og det har faktisk været super rart at “holde fri” i noget tid.
I virkeligheden har jeg overhovedet ikke mere travlt end andre teenagere i gymnasiet, men jeg bliver bare hurtigt “fyldt op” med indtryk, og derfor må jeg også stoppe op, lytte og stresse af. Jeg har spillet teater næsten hver dag de sidste 3 måneder, og det har taget alt min tid – men kun fordi jeg har ladet det tage alt min tid. For det er jo dét, jeg elsker. Så glemmer jeg ligesom alt andet omkring mig. Og det er desværre bare sådan, at nu er jeg tilbage i den “virkelige verden”, og det betyder skole og lektier, afleveringer, bekymringer og så videre og så videre. Og netop fordi jeg så længe har givet mig hen til en anden verden med teater og sjov hver dag, er det hårdt, sådan at blive ramt af virkeligheden igen. For i virkeligheden ville jeg bare ønske, jeg kunne spille teater og være sammen med søde mennesker døgnet rundt, og ikke tænke på alle de ting, som ikke er spor interessant eller inspirerende.

Jeg er faktisk gået hen og blevet vildt skoletræt på det sidste. Mit fravær er alt for højt, og jeg kommer til at skubbe lektierne til side. For det er så vigtigt, at jeg holder humøret højt – især i denne tid med mørke og kulde, hvor jeg ellers har haft en “tradition” med at blive halv-vinterdeprimeret, som så mange andre danskere.

Netop på grund af alt dette, har jeg valgt at starte på bloggen igen. Jeg finder en slags trøst i at skrive alle mine tanker ned. Jeg er selvfølgelig glad for, I stadig læser med derude – men det er også vigtigt at I forstår, at frem for alt, så blogger jeg for min egen skyld. Fordi det gør MIG glad. Så hvis I nogengange læser med, og tænker: “Hvorfor fanden skriver hun det?”, så vid, at det først og fremmest er for min egen skyld.

Men som skrevet i mit tidligere indlæg: Trods alle disse basic teenage-tanker og problemer, så har jeg det faktisk helt fantastisk.

7 kommentarer

 • S

  Hvad med en ’sådan overlever du de mørke måneder ala Lærke’ guide? 🙂 jeg sender kram til dig i den trælse tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe

  Jeg håber virkelig du hænger i søde Lærke! En ungdomsuddannelse er så vigtig at få afsluttet, det bliver kun sværere jo længere man venter. Jeg er selv særligt sensitiv så jeg ved virkelig hvordan du til tider har det. Men lige så meget jeg respekterer mig selv og min grænse og behov for pauser, lige så meget har jeg lært at elske min ihærdighed og min vilje til at gennemføre størstedelen af de mål jeg sætter mig for – og så tage en ORDENTLIG slapper med god samvittighed bagefter.

  Jeg kan kun anbefale dig virkelig at fokusere på skolen (nu ved jeg ikke hvor længe du har igen? :-)) og sørge for at holde de ting der forstyrrer dig lidt på afstand, indtil du er færdig. Selvom det er pisse svært. Men når man er sensitiv (som du også selv skriver) bliver man bare hurtigt brugt op.

  Hvis du da inderligt ønsker at blive færdig? Mange mennesker klarer sig igennem livet uden ungdomsuddannelse (min storebror fx), og det har jeg også dyb respekt for. Han har arbejdet sig opad i stedet. Men jeg tror virkelig at arbejdspladser i stigende grad lægger vægt på at man har taget og afsluttet relevante ungdomsuddannelser. De er med til at gøre én til et dannet menneske på mange måder, selvom man måske ikke altid helt forstår hvorfor fuck man fx skal sidde og læse Erasmus Montanus i dansk. Jeg blev ihvertfald mere “voksen” af at gå på gymnasiet, selvom der er mange af de ting vi blev undervist i, jeg i princippet har “glemt”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Hold kæft, du er sø at skrive sådan en lang kommentar! Og jeg skole nok hænge i og klare den!JEg er heldigvis færdig til sommer, wuhuuuu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billederne er så fine – du er virkelig smuk altså!! : )

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow du er jo en sød pige og modig alt held og lykke og vil gerne følge dig og håbe alt det bedst for dig søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Har du helt droppet bloggen søde Lærke, det er en helt måned siden at vi sidst hørte fra dig .. Knus 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG TIME, NO SEE