AY AY, CAPTAIN

LONG TIME, NO SEE

PB200003PB200047PB200051PB200077
PB200070PB200081


Jeg ved godt at det er noget tid siden, I har hørt fra mig. Jeg har hverken haft tid eller overskud til at  blogge, og så tænkte jeg det nok var bedst at lade være. Men jeg har det altså rigtig godt. Jeg er netop blevet færdig med “Først bli’r man jo født”, og har derfor fået en del mere tid (og overskud), men jeg må sige, at jeg allerede savner det vanvittigt meget. Både dét at være på scenen – men mest af alt savner jeg alle de mennesker, jeg var omgivet af hver dag i en lang periode. Vores sammenhold var fantastisk, og jeg savner hver og én.

I tirsdags bestod jeg forresten køreprøve, og jeg er ret lykkelig lige pt. Har allerede kørt en milliard ture. Hentet min søster, min mor, besøgt mine bedsteforældre, kørt venner og veninder rundt og så videre. Det er fantastisk at have den frihed, som et kørekort giver én.

Siden jeg bloggede sidst har jeg også haft 19 års fødselsdag, og billederne ovenfor er fra den dag.

Så alt i alt: Jeg har det skønt – og jeg vil se, om der vil komme mere tid til blogging de næste par måneder!

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AY AY, CAPTAIN