OUTFIT + BIG DECISIONS

START OVER

IMG_8576 IMG_7415 IMG_6262 IMG_1803 IMG_2020 IMG_7163 IMG_2647 IMG_7472  
IMG_7832  P9060061

I dag har været én af de dage, hvor jeg særligt godt har kunnet mærke, at jeg er særligt sensitiv. Mine følelser har været helt ude på tøjet i dag, og jeg har brudt sammen flere gange. Ikke nok med, at jeg selv mest kan mærke de negative følelser i mig selv i dag, er det også kun negative vibes, jeg har mærket fra alle andre i dag, og det er dér, bægeret flyder over. Da jeg kom hjem fra skole i dag (klokken 17), måtte jeg løbe mig en lang tur, bare for at mærke mig selv. Musik i ørerne, og så bare mærke den friske luft. Nu har jeg det bedre. Det var, hvad der skulle til. Jeg er heldigvis blevet så meget bedre til at håndtere det, men nogle gange kan mit hoved bare ikke mere, og så må jeg bare sætte mig ned og græde. Og i dag var det virkelig rart.

Men jeg kom virkelig til at tænke meget på foråret og sommeren. Da jeg for alvor fandt mig selv. Løb lange sommeraften-ture, hyggede i de sene, varme nattetimer med mine veninder, festede, og bare havde det virkelig rart. Dét savner jeg. Sommer og forår. Og varme.

7 kommentarer

 • S

  Somme tider er at græde også bare det bedste man kan gøre for sig selv. Godt du ved, hvad der hjælper og så håber vi i morgen bliver bedre.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er en rigtig stor inspiration! Jeg har også følelserne ude på tøjet og meget let påvirkelig, jeg græder af næsten alt! Lige nu går jeg i en svær tid og når man kan se, at du stadig lever på bedste vis, er vildt inspirerende! Rigtigt stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, at du har dine metoder til at få humøret op igen! Er også selv særlig sensitiv i en meget svær grad, og jeg har også bare haft en dag med lort på lort på! Men det gælder bare om at hænge i – i morgen er en ny dag!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Solbrillerne på 2. billede, hvor er de fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT + BIG DECISIONS