JUST A(N) (UN)REALISTIC" DREAM

OUTFIT + BIG DECISIONS

IMG_4021IMG_4021

Nu da det er ved at være noget tid siden, jeg har blogget, tænkte jeg at det var på tide med en lille update: Efter forestillinger på Bourbon Room i ferien, har jeg nemlig taget en lidt stor beslutning. Jeg er startet på Talentskolen igen, efter egentlig at have besluttet at holde orlov hele dette år. Jeg har taget beslutningen, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være med at spille teater. Jeg spiller jo stadig en hovedrolle i “Først Bli’r Man Jo Født” med masterclass på MSG, men det er slet ikke nok for mig. Jeg keder mig virkelig, når jeg går halvanden uge uden teater, og det er altså derfor, jeg har valgt at starte igen. I weekenden er vi startet prøver på “Vårbrud”, som er en musical, både 1. års-holdet, og os 2.års-elever, skal lave sammen til Februar. Og det glæder jeg mig virkelig til!

Det bliver selvfølgelig hårdt med to teaterforløb (og skole på talentskolen), 2. år på HF, arbejde, venner og familie på én gang, men jeg er glad, og det er jo det vigtigste. Så må jeg bare tage mig sammen, og forsøge at få det hele til at passe sammen!

4 kommentarer

 • Anna

  Ih, hvor dejligt altså! Teater er det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lyder det fedt! Får du slet ikke stress?? Synes, at du har SÅ meget at se til, men det er inspirerende at følge med i. Du skal jo også bare gøre, hvad der gør dig glad! : )

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg vil sige, at nogengange går det hele amok i mit hovede, og så bliver jeg stresset – sådan en dag har jeg i dag… Men jeg er ellers blevet meget god til at håndtere de stressede situationer, så længe det er noget, jeg gerne vil! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST A(N) (UN)REALISTIC" DREAM