OUTFIT 11/10

JUST A(N) (UN)REALISTIC” DREAM

Skærmbillede 2014-10-11 kl. 20.14.13Skærmbillede 2014-10-11 kl. 20.14.13

Jeg undskylder på forhånd for endnu et teaterrelateret indlæg, men jeg kan simpelthen ikke lade være!

Siden jeg var 6 år, har jeg vidst, hvad jeg gerne ville, når jeg blev “stor”. Jeg ville være skuespiller. Men først inde for det sidste halvandet år, er jeg blevet modig nok at indrømme det over for andre. For hvis der er noget, man virkelig ikke kan, I en lille provinsby som Næstved, er det at have høje tanker om sig selv. Jeg har altid måtte lyve for mig selv, når jeg blev spurgt om, hvad jeg gerne ville uddanne mig som, også selvom jeg egentlig godt vidste, at jeg ville spille skuespil. Jeg har ofret det meste af mit liv til skuespil, sang og dans, og jeg elsker det. Og hvad fanden laver andres mening om det så, i mit liv?

Mange af jer har fulgt mig igennem en lang periode – og mange år – og ved, at jeg har haft mine kampe, som så mange andre unge mennesker. Jeg har været udsat for mobning, haft en spiseforstyrrelse, lidt af stress, haft en mild depression og gået ud af gymnasiet i 2.g (og startet igen). Men noget, jeg virkelig er blevet klar over, siden jeg startede på mit nye gymnasie, samt er begyndt at spille en del mere seriøs teater er, at jeg endelig har fundet fred i mig selv. Jeg er ærlig overfor mig selv og andre, og jeg er ikke længere bange for at stå ud og være mig selv. Jeg vil være skuespiller, fordi jeg elsker det – jeg bliver glad, jeg smiler mere, jeg elsker det – og jeg er sgu god til det. Jeg takker selvfølgelig først og fremmest mig selv for at komme til denne erkendelse, men også jer, fordi I har været her i tykt og tyndt – I har støttet mig, kritiseret mig, rost mig – og altid været her. Tak!

13 kommentarer

 • Ditte

  Hvor er det inspirerende og forfriskende, at du siger højt, hvad din rigtige drøm inderst inde, er. Jeg drømmer om at blive forfatter. Siger altid: Jeg vil gerne skrive i fremtiden. Og så svarer folk altid: Når, altså journalist? Men det er slet ikke det, som jeg vil. Så respekt for, at du sigter højt, og du skal nok nå det. Dine drømme er ikke store nok, hvis folk ikke griner ad dem 😀 Fedt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Dejlig, dejlig kommentar, altså! 2 Kærlighed til dig – og held og lykke på din vej <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åha Lærke, jeg bliver så ærgerligt når du undskylder for et indlæg! Det er din blog, og du må skrive absolut hvad der passer dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Du skal nok nå hvad du drømmer om. Det er jeg sikker på!
  Alle de bedste ønsker på din vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan! Fedt indlæg. Al held og lykke mod din drøm! 🙂

  /Caroline
  http://www.secondarysombre.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Er jeg den eneste der finder det poetisk det er (N) og (U), som i NU? Altså NU er du et sted i dit liv, hvor du kan udleve den såkaldt urealistiske drøm? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Haha, den havde jeg ikke engang tænkt over! Det er godt spottet, altså!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Den er også lidt far out there, men synes den var sød 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal ikke undskylde for dine teater-indlæg, det er super dejligt at læse, når man kan mærke at du brænder for det 🙂
  // Sarah – bysarah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et fint indlæg! Man skal virkelig også bare gå efter, hvad man vil uden at tænke på, hvad andre mon ville sige til det. Vi lever jo ikke vores liv for at please andre! Synes det er sejt, at du springer ud i det, og selvfølgelig er det kun FEDT, at du vil være skuespiller!! : )

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  /Users/amaliejaspergammicchia/Desktop/Fotografi den 23-10-14 kl. 11.03 #3.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 11/10