TEASER

GOOD VIBES

Fotografi den 08-10-14 kl. 11.48
I dag havde vi en sindssygt mærkelig og ret latterlig ungdomsundersøgelse i skolen, hvor vi blev stillet et spørgsmål, der lød nogenlunde sådan hér: Hvordan har du det/hvor glad er du lige nu på en skala fra 1-10. Altså, lige nu, som i – i denne periode af mit liv – og uden så meget at tænke over det, satte jeg kryds i 10. Og der gik det op for mig, at jeg er virkelig er glad, og har det fantastisk godt for tiden.

Jeg spiller mere teater end nogensinde før, er omringet af skønne venner hver dag, har en støttende, fantastisk familie, klarer det godt i skolen for tiden, og er bare meget mere glad. Jeg har jo altid de skønne mennesker omkring mig, jeg kan (hvis jeg vil), klare mig godt i skolen, har altid en støttende familie – så dét, der virkelig gør forskellen er vidst teater. Jeg har fået drama på B-niveau, går til musical i “Scepter” (og vi har premiere om 8 dage!!!!), og samtidig er jeg én af hovedrollerne i Masterclass i “Teater Vi Tør” – derudover skal jeg skrive SSO i Drama – så bedre kan det vidst ikke gå på teaterfronten.

Jeg lover at komme med et par outfits i weekenden, og desuden skal jeg også vise jer en lille, ny ting, som jeg har ønsket mig lidt tid, som jeg har været så heldig at få i gave af min søde storesøster! (I kan se den på billedet ovenfor, hihi)…
Jeg håber I har det lige så dejligt som mig.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEASER