BEING A LITTLESISTER

SHEINSIDE.COM

c980x765

Sponsoreret indlæg

Sweatshirt 1  116 dkk 89 dkk // Blouse 2 90.89 dkk  57 dkk Pants 3 135 dkk 111 dkk // Bag 107 dkk 83 dkk //  Sunglasses 67 dkk 57 dkk

Lige inden jeg drog til Barcelona, modtog jeg en masse fint tøj, blandt anden blusen og sweatshirten i denne polyvore. Tøjet er fra en hjemmeside, der hedder Sheinside, og næsten alt tøjet på siden er lige pt. sat rigtig, rigtig meget ned. Derudover har jeg en lille bonus, i form af en rabatkode, som I nu kan anvende og få 15% på alt på siden. Koden er: DK-blog15. Der er tøj til enhver smag, og der er alt fra fine kjoler til jeans, tasker, smykker, jakker og så videre, så hvis jeg var dig, ville jeg tage et hurtigt kig på siden lige her!

 

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEING A LITTLESISTER