NEW HAIR AND OUTFIT

NEVER FELT BETTER

P9130152P9130160P9130162

Som overskriften på dette indlæg så fint siger: Jeg har aldrig haft det bedre.
Også derfor finder jeg det virkelig svært at finde noget at blogge om. Ja, det lyder fandeme hårdt, hva? Men det er jo sådan, at jeg startede med at blogge, fordi jeg ville være en “Anderledes” blogger. Ikke som alle de andre. Jeg ville ikke kun skrive om alle de gode ting i mit liv, men være hudløst ærlig omkring mig og alle bagsiderne af at være… Ja, et menneske.  Jeg skrev om min spiseforstyrrelse, jeg skrev om depression, om at være særligt sensitiv, at gå ud af gymnasiet, stress og alt muligt andet, men ærlig talt: Jeg har det jo perfekt lige nu. Og den er straks værre: Hvad fanden skal jeg nu skrive, for at få jer til at blive ved med at se med? Jeg føler aldrig rigtig at det er godt nok, det jeg skriver, med mindre det handler om noget, der ikke går godt i mit liv.

Jeg tager selvfølgelig meget gerne imod gode råd og inspiration, men jeg kan ikke love noget. Jeg har nemlig valgt, at jeg kun vil blogge, når JEG virkelig har lyst til det. Og det har jeg stadig en gang i mellem, bare rolig! Nogle gange vil der måske komme indlæg hver dag i en uge, nogle gange slet ikke, men jeg kan love jer for, at I kan læse, når jeg laver et indlæg på min instagram, eller på min facebook-side!

Men bare lige for at uddybe overskriften yderligere: Jeg fortalte i et tidligere indlæg om en audition til Masterclass på min skole, og så vil jeg bare lige blære mig lidt: Jeg er blevet én af de tre pigeroller, som er med i stykket – og så oven i købet den rolle, jeg aller helst ville være, og som var den, jeg gik til audition på. Og det skal I selvfølgelig nok snart høre mere om! Desuden bestod jeg jo min teoriprøve inden jeg tog til Barcelona, og så har jeg bare nogle fantastiske mennesker i mit liv. Jeg har intet at klage over.

15 kommentarer

 • Det er da fedt, at alt er godt, man må håbe det holder ved – det er jo også dejligt at høre om de gode ting, her i livet 🙂

  Hopeless✈Wanderer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hm, selvfølgelig skal du ikke blogge mere end du føler for, men må indrømme jeg kommer til at savne jævnligt liv inde på bloggen! Jeg synes dine indlæg har været gode, når de har været hudløse, men jeg synes også det til tider har været “for meget af det gode” i forhold til når der har været veksling med en masse andre indlæg, som jeg personligt synes du også skriver fantastisk.

  Anywho, jeg er glad for at høre det går så meget fremad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg savner VIRKELIG dine indlæg. Jeg håber virkelig, at du kommer med mange gode indlæg i fremtiden – også selvom det er så dejligt, at du har det godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg er rigtig glad for at høre at der er nogle, som savner mine indlæg derude, det betyder meget <3 god aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen altså, Lærke. Hvor er det helt fantastisk, at det også kan gå den vej. Håber virkelig alligevel, at vi ser noget til dig en gang i mellem (selvfølgelig ikke hvis det betyder, at du får det mindre godt). Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du skal da SLET ikke være bange for, at det du skriver, ikke er godt nok! Hvis det går godt i dit liv – og omvendt – vil dine mest forstående og trofaste læsere bakke op om det, uanset situation. OG: At være glad på andres vegne er nok noget af det man kommer længst med her i livet. Så selv om du så ikke har/får tid eller lyst til at blogge, fordi du ikke har nogen idéer, vil jeg altid elske at genlæse dine gamle indlæg. Jeg ELSKER dig og din blog (uden at lyde for cheesy).

  God aften smukke Lærke, og tillykke med din rolle! Starter selv til musical i morgen efter 3 års “pause” (sidst jeg spillede teater var på efterskolen i 1 år). Ih, jeg er spændt.

  Du er smuk med dit (nye) blonde hår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, godt at høre at alt går godt! Det er virkeligt et selvtillids-boost at blive optaget i noget som masterclass. Jeg har selv været med i tysk-programmet og var rigtig glad for det! Også stort tillykke med den veloverståede teoriprøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dejligt at hører om du har det godt, og jeg savner godt nok nogen flere indlægs fra dig af, men alligevel skal man gøre det som man har lyst til i forhold til bloggen 🙂

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HAIR AND OUTFIT