BARCELONA

FØRST BLI’R MAN JO FØDT

IMG_2643IMG_2643

Tidligere fortalte jeg om, at jeg er kommet med i Masterclass på min skole. Og derfor tænkte jeg, at jeg lige ville lave et indlæg og reklamere lidt for stykket. “Først bliver man jo født”, handler om 6 venner – tre piger: Nymse, Tis og Lis, og tre drenge: Victor, Axel og Tudeberg. Jeg har selv fået rollen som Nymse – og det er den rolle, jeg aller helst ville være.

De 6 venner bor i 3 lejligheder. Søstrene Tis og Lis i den ene, Victor i den anden og Axel og Tudeberg i den trejde. Nymse bor i sine kufferter, og leder i virkeligheden efter én at “forbinde sine tråde med”, efter bruddet med Axel, som hele stykket starter med.
De 6 har hver deres problemer i livet. Enten lider de af sygdom, angst, ensomhed – og de har alle den ting til fælles, at de ikke helt kan finde ud af det dér med livet. Tudeberg fortæller Nymse om nogle tråde, udvikler sig omkring én fra den dag, man bliver født. Og det er, hvad jeg kan fortælle jer om indtil videre. Stykket bliver vist i slutningen af November – så jeg håber virkelig, virkelig at I har lyst til at komme og se med. Mere info følger!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARCELONA