SHEINSIDE.COM

BOURBON ROOM

Skærmbillede 2014-09-28 kl. 19.40.19 Skærmbillede 2014-09-28 kl. 19.40.28

I dag var jeg til musical i foreningen “Sceptor”, som jeg har været medlem af, siden jeg var 8 år. I år spiller vi rockmusicallen “Bourbon Room”, hvor både Marie og jeg er med. I dag fik vi taget billeder til program, (og det er også derfor at jeg har en lyserød blazer på – bare rolig, jeg ved godt, jeg ikke har været aktiv den sidste uges tid, men SÅ meget er der dog ikke sket…)

Vi spiller Bourbon Room i efterårsferien: Den 17. og 18. oktober i Ny Ridehus i Næstved. I kan læse mere i linket ovenover, eller bestille billetter hér.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHEINSIDE.COM