THIS OR THAT

NEW TATTOO

IMG_7786
Som jeg fortalte for nogle uger siden, har jeg fået lavet en ny tatovering – nemlig to streger over mit håndled. Den selv samme tattoo, som min søster har. Den symboliserer nemlig vores tætte forhold. Stregen længst oppe på armen står for Marie – den er nemlig tættest på hjertet, og den anden er mig. Jeg fik den lavet i Lyngby, og er meget, meget glad for resultatet. Den er meget smukt lavet, og den er desuden helet super flot!

Jeg har allerede én tattoo, og den kan I se og læse om i dette indlæg

9 kommentarer

 • Tino

  ej hvor er det fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  ELSKER DEN! Skal du have flere tattoveringer?? :)) Jeg bliver 18 om nogle måneder, og glæææder mig sådan! Har nemlig også planer om at få et par stykker ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Nej, jeg tror ikke, jeg vil have flere tatoveringer! Har ihvertfald ikke planer om det, men nu må vi se 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er den smuk, så simpel og fin, præcis som kærligheden mellem to søstre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig en tattoo. Ved dog bare ikke om jeg tør. Jeg har også hørt at den ikke må få sol de første par måneder og sådan. Det kunne evt. være mega fedt hvis du lavede et indlæg om tatoveringer og healingstid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Den healede på kun én uge, og nu er den helt fin. Har solet meget med den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caja

   Helingstiden er forskellig fra krop til krop, og fra tatovering til tatovering 🙂 Man må for guds skyld ikke gå ud i direkte UV-lys med en ny tatovering, og man må først bruge solcreme efter 3 uger. Og altid med høj faktor 😉 Man skal trods alt tænke på, at en tatovering er et åbent sår. Lige med Lærkes tatovering vil jeg dog sige, at det ikke gør så meget, da det “bare” er outline, dvs. ingen skygger eller farve. Men en god tommelfingeregel er ALTID at bruge solcreme og lotion på tatoveringer – uanset størrelse 😉 Så holder de nemlig hele livet uden at falme eller skulle tegnes op! 😀 Derudover – ingen direkte UV i 2 måneder, og ingen solarie, klorvand osv i tilsvarende tid.

   Rigtig fin tattoo, Lærke!

   Kh Caja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS OR THAT