GANNI BABY

THEM BOYS

hotboysyes
D
et bedste ved at være single må nok være at det er helt okay at date flere drenge ad gangen… Og hér skal jeg ikke misforstås, nej – jeg dater nemlig ikke real life human beings, men i stedet lækre mænd i samtlige amerikanske tv-serier og modeller i alle de store magasiner.
Lige for tiden har jeg et seriøst crush på Pretty Little Liars-stjernen, Tyler Blackburn (også kendt som Caleb i PLL) – det er ham på billede tre, øverst fra venstre, og igen på billede 1, nederst. Jeg kunne helt seriøst dø over hans udseende og hans karakter i serien, lige så. Mørkt hår, brune øjne, slank af bygning, flot stil og alt det, jeg stræber efter hos en dreng. Så lige nu er han altså min imaginary boyfriend, og sådan er det bare. Det er også det bedste ved at date ikke rigtige personer – de bliver heldigvis ikke sårede, hvis man falder for en ny, lækker tv-stjerne eller model, haha.

Anyway – det er vel ikke svært at se, hvilken type jeg går efter, hvis I kigger på min hjemmelavede collage ovenover med nogle af verdens lækreste mænd. Så nu vil jeg altså spendere hele min dag med min nye mand Tyler. Og måske også nogle rigtige mennesker. Men så kun måske…

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GANNI BABY