DEN LILLE HAVFRUE

FUNNY HA HA

382151_2398067625044_2022384683_n
J
eg var ALTID det barn, der kom til skade som lille. Jeg kan gøre mig vildt skeløjet. Jeg har ødelagt 7 Iphones (thank you god for forsikring!!!). Jeg snakker tit med mig selv på engelsk for at øve mig, når jeg er alene hjemme – læser også de fleste bøger på engelsk. Jeg er elendig til cirka alle naturvidenskablige fag, og færdiggjorde heldigvis alle naturfaglige fag i år. Jeg kan ikke lide kaffe. I år er første gang i evigheder, jeg ikke har været ude at rejse. Jeg går på TGK i næstved – et treårig teater og musical-undervisningsforløb, som er forberedende til statens teaterskole, musicalakademiet og andre teater/musical/danse-uddannelser. Jeg har gået på Eventyrteatret. Jeg er særligt sensitiv. Jeg fik en spiseforstyrrelse, da jeg var kun 11 år gammel. Jeg havde hel hvidt og meget krøllet hår som lille. Jeg har to tatoveringer. Noglegange græder jeg uden grund. Jeg er seriøst serie-narkomen. Jeg cykler lettere retarderet. Jeg bliver næsten altid vinterdeprimeret. Jeg har ikke lyst til at flytte hjemmefra, på trods af at jeg snart er 19 år. Jeg bliver meget hurtigt såret og ked af det, hvis en ven eller veninde aflyse aftaler med mig. Jeg har aldrig kunnet lide kage, men har virkelig altid ønsket at jeg kunne, fordi kager kan være så flotte. Jeg elsker wok. Jeg har svært ved at blive vild – eller bare forelsket – i en dreng. .

Bare lidt sjove og korte facts til mine nye læsere hér på bloggen, som ikke lige har været igennem alle mine gamle indlæg.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN LILLE HAVFRUE