THEM BOYS

DEN LILLE HAVFRUE

20138_dlh_pressemateriale2
I dag tager min søster og jeg i operaen for at se “Den Lille Havfrue” som musical, og jeg glæder mig. Jeg mener faktisk, vi fik billetterne til jul af vores forældre, så vi har ventet længe på i dag – og da vi begge er store musicalfreaks, og den lille havfrue desuden var min yndlingsfilm som lille – kan det vidst kun blive rigtig, rigtig godt. Den starter klokken 18.00, og Marie og jeg har begge A-pladser, hvilket vil sige, at vi kommer til at sidde fucking fantastisk.

4 kommentarer

 • Stine

  I kan godt glæde jer!! Jeg var inde og se forpremieren med min storebror og hold nu op for en gennemført forestilling! Jeg har helt lyst til at tage ind og se den igen 🙂

  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Er det her bare blevet en blærerøvs blog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja for den…. Jeg blærer mig bare vildt meget med at jeg har set den lille havfrue, haha. Nej, det vil jeg bestemt ikke mene, det er. Vil faktisk næsten sige, at min blog er én af de bloggere, der ikke blærer sig særlig meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THEM BOYS