doing it like a girl

BUSY DAYS

IMG_6529
Som sagt i går er jeg disse dage i København hos Marie, hvor vi har været inde i byen hver dag. I dag skal vi hurtigt shoppe, så skal vi ind til Maries kontor, og senere hjem til Niels Holger og til sidst ender vi hos Ann-Sofie, hvor vi skal til fest i aften – vi ender faktisk nok i byen. Men altså: Alt dette stress og jag betyder desværre, at jeg ikke rigtig har tid til at følge min “30 days challenge” i dag, men kommer stærkt tilbage i morgen. Forresten, så fik jeg lavet en lille tattoo i går – den får I også snart at se!

Mandag vil der være endnu et outfit at se hér på bloggen. God fredag – og pas nu på jer selv derude.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

doing it like a girl