DISSE DAGE

TAKING A BREAK

Fotografi den 25-06-14 kl. 01.01 #2
I dag tager jeg med min familie på ferie til onsdag, og det skal nydes i fulde drag uden bloggen, som jeg holder en kort ferie fra. Den sidste uge har været stresset på grund af eksamen, og det er også derfor, jeg ikke har haft blogget – jeg har simpelthen ikke haft tiden.
Anyway – jeg er selvfølgelig ked af, at der ikke vil være meget blogging herfra den næste uges tid (jeg har planlagt et par indlæg, så det bliver ikke HELT stille) – men samtidig tror jeg, jeg vil have meget godt af ikke at tænke på arbejde, flotte outfits og make-up under min ferie, som jeg glæder mig meget til. På onsdag tager jeg jo på Roskilde og er resten af ugen, og det glæder jeg mig bestemt også til.

Jeg håber at i kan bære over med mig, og så ses vi på den anden side af Roskilde til en masse gode indlæg! Ps. hvis du skal på Roskilde, så kom og hils – jeg skal ligge i L!

6 kommentarer

 • Nyd din ferie og giv den gas til Roskilde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Et lille tip hvis du godt kan lide marmorog har google crome: Tryk på applikationer oppe i venstre hjørne, tryk på webshop ned i højre hjørne, søg på marble, vælg temaer under søgefeltet og så tag den første. Det er gratis og smukt! Mega smart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvordan gik din nf-eksamen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ved du hvor, man kan finde tøj til en dreng på ca 12 år, som ikke er h&m? God ferie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Årh, hav den fedeste tur! Ville SÅ gerne have været der lørdag til Arctic Monkeys, men min aldersgruppe (13 år), er ikke lige roskilde.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DISSE DAGE