SHAI WINNER

DISSE DAGE

IMG_2680
D
isse dage er virkelig stressende og uoverskuelige. I fredags var jeg til musikeksamen og fik 10. Jeg trak en helt forfærdelig sang, som jeg slet ikke havde kunnet høre til forberedelsen, fordi jeg synes den var så dårlig, så det var ikke ligefrem særlig optur. Jeg var rigtig ked af det efter eksamen, da den praktiske del gik rigtig, rigtig godt, men den teoretiske knapt så godt. Men så kom jeg mig over det og hyggede med Amalie, Olivia, Emmely og Ida om aftenen, hvor vi også holdt roskilde-møde.

Lørdag tog jeg til København og hyggede med en masse skønne og smukke piger og drenge, og tog sent hjem, halvfuld og træt i toget. Søndag og i dag har været læse-dag, da jeg skal til eksamen i morgen klokken 08.00. Jeg er nervøs som aldrig før, da det er Naturfag, jeg skal til eksamen i (biologi, kemi, geografi) – alle på C-niveau – og det er klart de fag, jeg har sværest ved.
Jeg går kontant i baglås og kan ikke komme videre. I aften skal jeg heldigvis fejre sankt hans med mine veninder, så kommer jeg lidt væk fra eksamensstress – men i morgen går det altså løs. Jeg ville være glad for et 00, også selvom det ikke er bestået, men min far har lovet mig 500 kroner for hver karakter over 00 – så hvis jeg får 02 er det 500, så hvis det er 12 er det altså 2500… Så et 02 ville nu ikke være så skidt!

20 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har også en biologi c eksamen lidt i 9 i morgen.. Eksaminer er det værste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sisse

  Det fandme til grin at skulle belønnes for et 02!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Du er til grin 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Har pengebelønninger ikke altid været lidt noget fis? Vi er da 19-20 når vi rådighed. Forstår ikke betalinger for at tage sin uddannelse seriøst.
   Men det virker nok for nogen..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie-Oline

   Hvis man har ekstremt svært ved et fag, er det så latterligt at få f.eks. ros eller en gave, hvis man får 02? Det er da en mærkelig holdning af have.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   (y)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Ros er sgu fint nok, det ser jeg intet problem i, det er penge-belønningen jeg synes er forkert. Det burde være nok i sig selv at få en god karakter og kunne glæde sig over at komme fra sin uddannelse med et godt snit. Men hey, whatever floats your boat..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej du 🙂
  ROLIG ROLIG ROLIG! Jeg var oppe i dag, også på HF, jeg kom op i biologi. Det værste af dem alle. Da jeg havde været inde og kom ud for at lærerne kunne finde ud af min karakter, tænkte jeg: “jeg var får 00” og begyndte at tudbrøle overfor mine veninder. Jeg skulle ind og have min karakter, fjernede tårerne fra mine kinder, satte mig ind i eksamenslokalet igen sammen med mine to lærinder, samt sensoren. JEG FIK 4! Jeg hakkede igennem hele lortet og kunne ikke svare på de mest simple spørgsmål under eksaminationstiden – alt var helt væk.. MEN karakteren var fin – og jeg overlevede – samme gælder dig! DET SKAL NOK GÅ! TRO PÅ DIG SELV!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Wow, det er jo SÅ flot klaret så! Mange gange tillykke!! 🙂 og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Synes nu ikke du bør være ked af det over et 10-tal, det er jo kun et step fra at være perfekt. Så det kan du bestemt være stolt over. Mange gange held og lykke med de resterende eksamener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvordan kan du komme op i dine C-fag i 2.g? Dem afslutter man da i 1.g? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Nej, c-fag kan man have både 1, 2 og 3. år! 🙂 Men jeg går jo også på HF

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I dag skulle mig og et par andre fremlægge i samfundsfag. Alle de andre grupper havde dobbelt så meget som os, og vi forberedte os derfor på at få 02 -4 hvis vi var heldige. Men vi fik fandme 12! Så mon ikke du også overlever?

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Kan se at andre er imod “belønninger” for karakterer. Forstår dem ikke. Hvorfor klage over det, det er da det fedeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karla

  Dine forældre må være rige, vi andre knokler for vores karakterer og bliver ikke belønnet med noget som helst, udover æren ved en god karakter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Synes sgu egentlig også du er lidt til grin i det her indlæg, og din far ligeså….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hahahahha,…. 1) vær glad for et 10 tal altså, det er kun en karakter under for at være perfekt. 2) Hvad pokker har karaktere og pengegaver med hinanden at gøre? Det er lige så latterligt at ret mange får et kørekort, hvis de ikke ryger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Off topic – Hvor er trøjen fra? 😉 Og elsker dit hår! Er det naturlige krøller?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHAI WINNER