BOYFRIENDJEANS AND CHANEL

BOHEMIAN GIRL

IMG_7443  IMG_7468IMG_7489 IMG_7503 IMG_7533 IMG_7563

Unknown shirt // Won Hundred Shorts // Ray Ban Sunglasses // Asos Shoes // Chanel 2.55 Bag // Valentino Bracelet

I bliver da også bare bombarderet med outfitposts for tiden – det håber jeg selvfølgelig er helt okay. Dette outfit er fra i mandags, inden jeg skulle til teori. Outfittet er egentlig ikke så meget mig, synes jeg selv, men jeg blev nu ret glad for det, da jeg havde det på. I dag skal jeg til musikeksamen, og jeg er ret nervøs, da jeg ikke har fået læst alt for meget teori op, da der har været nogle problemer inden eksamen, desværre. Men sådan er det jo. Jeg skal nok skrive, hvordan det er gået, men indtil da vil der nok ikke være så meget blogging, da jeg altså skal til Naturfagseksamen på tirsdag, og det er jeg allerede ved at dø over. Håber i kan bære over med mig.

3 kommentarer

  • I am so into total black looks so…thumbs uo fot his outfit!!!

    Eirini

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Hold kæft du ser godt ud!! Jeg tænkte på om du ikke ville lave en guide til hvordan man kan style en kimono? For jeg synes de er vildt flotte men jeg ved ikke hvad jeg skal sætte dem sammen med. På forhånd tak:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOYFRIENDJEANS AND CHANEL