MARKBERG X VILDE KANINER

MY TOP 6 BEAUTY TIPS

IMG_6977IMG_6934IMG_69581) Vask dit ansigt inden du går i seng. Jeg vasker helst mit ansigt hver aften – med koldt vandt, og fjerner ikke make-up med make-upfjerner, men i stedet i badet (eller med varmt vand), inden jeg går i seng. Det har jeg altid gjort, og jeg har på intet tidspunkt i mit liv været plaget af uren hud. Jeg kan ikke udtale mig om, om det er dét, der er skyld i det, men efter min erfaring, har jeg fået uren hud, hver gang, jeg har benyttet make-upfjerner mere end to dage i træk.

2) Træn. Jeg har selv, siden jeg var 12, haft meget fokus på at motionere. Jeg har, i peridoer, danset rigtig meget, løbet, lavet mavebøjninger, rullet, eller dyrket anden form for motion. Det er fint, hvis du er født med en slank krop, men det betyder jo ikke, at man skal være ligeglad med, hvad man gør med sin krop. Husk at træne nogle gange om ugen, bare en lille smule. Desuden skal det lige nævnes, at jeg altid bliver rigtig, rigtig glad, når jeg først har fået trænet.

3) Spis sund og varieret. Well, no big news here. Igen, hvis du far naturens side er så heldig at være slank af bygning, så er det altså stadig hammer vigtigt, at du ikke bare propper dig med fed mad. Det er ikke sikkert, man kan se det udenpå, men din krop tager skade, og det er bestemt ikke godt for dine organer. Jeg er selv helt vildt kræsen, og derfor kan det til tider være svært at spise varieret, men forsøg alligevel at finde måder at få alle de proteiner, kulhydrater og så videre, som du skal have.

4) Drop make-uppen. Nej, ikke fuldstændig. Jeg går selv med mascara, næsten hver dag, men kun i weekenderne, hvis jeg skal til fest, i byen, eller andet, tager jeg mere end mascara på. Drop foundation, pudder, øjenskygge og alt det pjat til hverdag – din hud kan ikke få luft, og på den måde får du flere urenheder, selvom du jo i teorien prøver at dække netop dine urenheder. Hvis du ikke laver noget på en helt almindelig, kedelig søndag, eller du er syg, eller bare skal ligge i sengen hele dagen, så drop make-uppen. Du er smuk uden.

5) Husk brynene. Hvis du har meget blege bryn, så køb en god øjenbrynstegner, så man kan se dine øjenbryn igen. Men slap lige af med den også. For store eller mørke bryn kan også blive for meget, ligesåvel som ingen bryn kan blive for lidt. Undgå helt at plukke dine bryn. Jeg har aldrig rigtig selv plukket mine bryn, og er så heldig, at mine bryn også er ret mørke, så jeg har aldrig haft et problem med lige netop dét, men det er der sørme mange der har. Jeg får det helt dårligt, når jeg ser piger, der er kommet til at plukke deres øjenbryn helt væk, eller har tegnet dem op, så man ikke kan se andet.

6) Pas på håret. Det siger vel sig selv. De fleste af jer ved, at jeg har været en idiot, når det kommer til mit hår, men det sidste år har jeg passet på det, og det er vokset SÅ meget, de sidste 4 måneder. Pas på med hårfarvningen, især, hvis du går fra lyst, til mørkt, til lyst igen. Det holder ikke hver gang!

16 kommentarer

 • Emilie Brandt

  Sikke nogle dejlige billeder, du ser skøn og naturlig ud :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Nøj, nogle fine billeder af dig Lærke. Dit hår ser så fint og sundt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du er så smuk Lærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie-Oline

  FUCK, du er lækker jo!!!! Og ja, #5 er nok det vigtigste 😀 HAHA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Lærke
  Mht. det du skriver i punkt 1: jeg ved godt du skriver at du ikke kan udtale sig om, om det at du aldrig har haft uren hud, skyldes at du gør som beskrevet i punktet – men jeg har aldrig vasket mit ansigt inden jeg gik i seng, jeg sover ofte med min makeup på, og når jeg så fjerner det, er det med makeup fjerner. Og jeg har heller aldrig haft uren hud.
  Så jeg tror lidt bare at nogle er mere uheldig end aldrig, hvad angår uren hud, om man gør hvad du beskriver, eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jeg tror at nogle er uheldige, men tror virkelig også at nogen selv er uden om det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Dit hår er simpelthen blevet så lækkert! Det ser virkelig sundt og fint ud 🙂 Godt valg at droppe afblegningen, tror jeg vil overveje det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  hej lærke, tak for tips. kan du være mere specifik om hvad du har gjort med dit hår for at få det sundt? jeg farver det ikke eller noget og vasker det kun sjældent, men det bliver ved med at være tørt og knække 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Tror måske nogle mennesker bare har hår, der ikke vil være langt, så måske du skulle overveje at klippe det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARKBERG X VILDE KANINER