HOPE

STUDENT 2014

c980x874

I år ville jeg have blevet student, hvis jeg var fortsat på STX, sidste år. Som mange af jer nok ved, droppede jeg ud af 2.g i Marts 2013, grundet en depression og stress. Jeg hadede næstved gymnasium, jeg hadede at gå i skole, jeg hadede at lave lektier, og jeg hadede alt, hvad jeg før havde elsket. I dag er jeg glad for beslutningen om at droppe ud, selvom jeg på mange måder hader, at jeg var nødt til det. Jeg ved, jeg vil blive ked af det,  når jeg ser min gamle klasse, 3 z på Næstved gymnasium, blive studenter, men på mange måder, ved jeg også bare inderst inde, at mit tredje år på gymnasiet ville være blevet et helvede for mig. Nu må mit sidste år bare godt gå hurtigt, så jeg kan komme ud og starte uddannelse, flytte til københavn og have det sjovt.

Meeeeeeeen, nu til sagen: Jeg har fået rigtig mange forspørgsler på en polyvore med gallaoutfits, og jeg havde egentlig planer om, ikke at lave det, da jeg vidste, at jeg nok ville blive nederen over det, men here it goes: Hvis jeg blev student i år, ville jeg sørge for at være så simpelt, men fin som muligt. Faktisk har jeg allerede fundet min gallakjole, men jeg kunne ikke finde et ordentligt billede af den til at putte i collagen. Den er fra Malene Birger, er sort/grå/blå med mørkt glimmer, og så har den lange ærmer, og er lang, med en slisse(hvad hedder det??) op ad benet. Dertil ville jeg bruge min Alexander Wang Mini Brenda taske, bare ben og fine, sorte stilletter. Åååååh….

8 kommentarer

 • Julie Maja

  Åh, søde Lærke! Jeg ser virkelig op til din beslutning om at gøre det der var bedst for dig selv, og stoppe på gymnasiet.. Jeg kender et par stykker der har det på samme måde som du havde, men de er ikke stærke nok til at lytte til dem selv..
  Nåh, faktisk ville jeg spørge om man kan få et link til kjolen i midten af kollagen? Den er sååååååå lækker!

  Keep up the good work frøken Jedig ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Rigtig fine ideer! 🙂 Har du et link til Acne kjolen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Sødeste Lærke. Til os som stadig har et år eller to på skolebænken, laver du ikke en polyvore med sommeroutfits og items? ❤️ Det ville være så skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Hej Lærke, du har tilfældigvis ikke lavet et indlæg omkring dit stop??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Mit stop? På gym? Jo, masser, prøv at søge lidt fra vinteren 2013 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOPE