THE BEST BABY

NEW BEGINNING ONCE AGAIN

IMG_6799 IMG_6800 IMG_6801 IMG_6803
Som nogle af jer godt ved (de af jer, der læser min facebookside), har jeg ikke kunne blogge de sidste par uger, grundet manglende computer. Ja, min dejlige macbook Pro valgte desværre at slå op og gå død i sidste uge, og siden da har jeg kun brugt min iPad, som virker perfekt til så meget – desværre bare ikke til bloggen. MEEEN: nu har jeg altså købt mig en ny, og endnu finere macbook, nemlig denne fine macbook Pro men retina skærm. Jeg var desværre ikke forberedt på at jeg skulle bruge så mange penge denne måned, så jeg måtte låne lidt fra min børneopdpareing. Computeren kostede 14.000 kroner, og så lige forsikring oveni til 3000, avs. Men jeg håber meget på at blive rigtig glad for den hér, og at jeg kan passe lidt bedre på denne her. Så be prepared: en masse blogging fra nu af! Sæt igang,

5 kommentarer

 • Pyha, det er godt nok mange penge at smide i en computer som måske ikke holder mere end 1 år eller 2. Men heldigvis har du forsikring på den! :). Dejligt køb ellers!

  Kig gerne forbi. knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Den sidste holdt jo næsten 5 år, og jeg har forsikring til 3 år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Thomsen

  Hej Lærke
  Jeg undrer mig lidt over ovenstående pris, da jeg selv lige har købt en Mac pro retina, men kun gav 10.000 for den og oven i købet fik 10 procent studierabat, så det i alt blev 9000? Vildt at der kan være så meget forskel? 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, det er da mærkeligt, men det er nok fordi min computer er den allerbedste og hurtigste, indholdsmæssigt. Jeg kunne også købe én til 11000, og én til 13000, men valgte den bedste i stedet for den bedste

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Den bedste i stedet for den billigste

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BEST BABY