NEW BEGINNING ONCE AGAIN

HOPE

IMG_7232IMG_7249IMG_7283IMG_7287
IMG_7264Skirt from H&M // Sweater from HOPE // Bag from Balenciaga // Sunglasses from Ray Ban // Ring from Jane Kønig // Shoes from Nike

Dette outfit er egentlig fra sidste lørdag, hvor jeg var med Marie i go’ morgen danmark, og bagefter var hjemme og familiehygge med Marie, Sophus, mor og far.

Den sidste uge har været helt vildt kaotisk. Søndag havde vi familie-påskehygge, mandag var jeg til teori, sammen med en ven og hjemme og forberede mig på at skulle starte i skole igen, tirsdag var jeg på talentskolen, onsdag på talentskolen, torsdag skulle jeg have været på talentskolen, men var i stedet til forårskoncert på min skole, hvor jeg selv skulle optræde, hvilket vil sige skole i 14-15 timer, av. Fredag var “lave lektier til talentskolen hele weekenden”-dag, hvor jeg skal forberede en masse lektier til vores kommende forløb med Niels Anders Thorn, hvor vi blandt andet skal lave en stor forestilling, kaldet DNA. Lørdag stod den så på talentskolen hele dagen, samt audition til en musical senere, og søndag på talentskolen igen. Hele denne uge er desuden også proppet med talentskolen og så også vores eksamensopgave i Naturfag, som min veninde, Stine og jeg skal lave sammen inden fredag. Så jeg bliver nok en smule stresset denne uge, men heldigvis ser jeg nu frem: Under én måned til læseferie, jaaaaaaaa.

4 kommentarer

  • Mette

    De sko er så smukke! Jeg kan simpelthen ikke finde dem nogle steder i min størrelse (str.39), har du eventuelt en god hjemmeside, hvor jeg kan finde dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hvor er dit fantastiske halstørklæde fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BEGINNING ONCE AGAIN