FAVES FOR THE SPRING #3

LEATHER GOODIES

IMG_6183IMG_6187IMG_6186IMG_6233
Leather Jacket // Leather Bag 
I sidste uge fik jeg dette meget smukke læder ind af døren. Både taske og jakke er fra Pelechecoco, og jakken kan købes hér og tasken hér. Tasken er perfekt, og der er plads til meget mere, end man lige tror – har nemlig både bukser, computer (macbook pro 13#),, oplader, og så videre i tasken, på disse billeder. Jakken er dejlig varm. Kan bruges som overgangsjakker, eller vinterjakke (dog med en sweater, eller lignende indenunder). Det, jeg personligt bedst kan lide ved Pelechecoco er, at de udelukkende laver kollektioner ud fra fairtradevarer, som for eksempel Recycled læder, øko bomuld, og så er der super mange flotte lædervarer på deres shop – desuden er alle designs lavet ud af 2ndhand læderjakker, som bliver omsyet til nye styles.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVES FOR THE SPRING #3