SILLE WHO?

FAVES FOR THE SPRING #3

IMG_5943IMG_5940
YSL Arty Ring // Jane kønig bladring // Jane Kønig skjoldring // Jane Kønig x vildekaniner Rabbitfoot ring

Mine favoritter i klædeskabet #3 – denne gang med ringe. Selvfølgelig min YST Arty Ring i sort, som jeg købte i 2010, mener jeg. Jeg var meget, meget forelsket i den, og så købte jeg den i London for rigtig mange penge. Jeg var kun 14, så det var rimelig mange penge for en ring. Siden da har jeg været meget, meget glad for den, men det er sjældent anledning til at have den på. Selvfølgelig også mine tre favoritter af alle mine Jane Kønig ringe. Jeg har næsten altid disse tre ringe på, faktisk.

Se også mine tideligere indlæg med Faves for the spring, hvor jeg viste mine Won hundred støvler og min solbrillekollektion 


1 kommentar

  • Sofie

    Din YSL ring har jeg alle dage været forelsket i. Den er så lækker, så smuk, så … jeg ved ikke. Hvis jeg nogensinde skulle drømme om at købe så dyrt et item, ville det nok ende med at blive den ring. Jeg elsker den.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SILLE WHO?