hello and goodbye

THE HAIR AGAIN

1622877_10201878845346739_2055278_n
E
t af livet store spørgsmål…..: Hvorfor var det nu lige, jeg stoppede med at være platinblond for over et år siden? Nårh ja, fordi jeg er en idiot. Hold kæft, jeg savner at være glad for mit hår, det har jeg ikke været i et års tid nu. Hår kan virkelig gøre meget for en piges udseende. Hvis hun bare har pænt hår, så behøver det andet sgu ikke at være i orden, ha ha. Well, jeg overvejer ihvertfald at farve mit hår lidt igen, så der kan komme lidt spil i det. Det helt optimale ville selvfølgelig være at få denne farve igen, men det tør jeg simpelthen ikke. Selvom jeg var så glad for det.

Og her er det selvfølgelig godt at jeg har jer – for det har jeg VIRKELIG brug for lige nu! Skal jeg, eller skal jeg ikke, forsøge at få lysnet mit hår igen? Ikke nødvendigvis hvidt – men godt derhen ad?

38 kommentarer

 • Cecilie

  Uh det var også så flot dit platinblonde hår. Har faktisk selv overvejet det lidt, men ligesom dig, tør jeg simpelthen ikke.
  Jeg får selv farvet nogle lyse striber i mit hår, og mit hår bliver så meget lysere, og det tror jeg sagtens dit hår kan holde til!
  Go for it! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Jaaaa, jeg savner det også så meget! Og det tror jeg også godt det kan holde til! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv været platinblond over flere gange, første gang i 2008. Mit hår har været super smukt og super ødelagt af det. Nu er jeg nået til et punkt hvor jeg har farvet mit hår efter mine udgroninger og derfor er det nu pænt imens det er ved at blive sundere. Jeg ville simpelthen ikke kunne gå med udgroninger der er ca halvdelen af hårets længde. Hvis dit hår i løbet af det forgangne år er blevet sund ville jeg godt farve det igen, men så følg din søsters råd for at det ikke skal dø alt for hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yiyang

  Jaaaaaaaaah! De hvide/lyse lokker klæder dig SÅÅÅ godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Knudsen

  Mit hår knækkede for en halvt års tid siden grundet afblegning, var også platinblond. Jeg elskede det og har helt sikkert planer om at få lyst hår igen. Dog ikke platin, men helt sikkert noget derhen ad. Jeg syntes du skal go for it! Jeg ved hvad det gør ved min selvtillid, og hvis det gør det samme ved din skal du ikke tøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lad være søde Lærke! JA, det er mega flot til dig, men dit hår bliver seriøst smadret uanset om du selv farver det eller får det ordnet ved en frisør. Jeg synes dit lange naturlige hår var utrolig smukt og jeg synes oftere du snakker om hvor meget du savner det.. og det forstår jeg godt! Kender selv om nogen til det med at få en “fiks idé” med mit hår lige pludselig, men jeg har heldigvis lært at det går over igen og ofte fortryder jeg det hvis jeg piller ved mit hår.. Smukt, sundt og naturligt hår er en sjælden feature nu til dags, og det er så sindssygt smukt! Og du har ret i, at har man styr på håret så skal der sgu ikke så meget andet til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Prøv med lyse striber, det giver et fint spil i mørk-blond hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  ja! 🙂 bare få det gjort ved frisøren, for guds skyld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det præcis som dig. Bare at jeg elskede mit sorte hår. Nu har jeg næsten min egen hårfarve og mit hår er meget sundere, men man overvejer altid at skifte tilbage til det man elskede.

  Jeg kæmper for at beholde min hårfarve, så jeg kan få langt og sundt hår. Du er så smuk og naturlig lige nu. Synes ikke du skal farve det, selv om det andet også er smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh nej Lærke, gør det ikke!!! Tænk på hvor meget solen kommer til at lysne dit hår, når det bliver sommer. Tænk på alle de penge du sparer på affarvning. Dit hår har lige nu den der lækre naturlige ombre, som så mange (inkl. mig selv) lige nu sukker efter. Jeg har selv naturligt lyst hår, men har farvet det mørkt i mange år nu, og er bare SÅ træt af det!! Men jeg VED jo hvor meget afblegning skader, så det er ikke et skridt jeg tager lige forløbig…

  Hvis du er meget træt af din farve nu, så spørg frisøren om hun måske vil give dig en lys toner, altså ikke noget der bleger, men giver en anden tone blond, som du måske bliver gladere for. Og plus, med det naturlige du har nu, kommer det til at være SÅ flot, når det bliver rigtig solkysset til sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg stemmer klart for, søde Lærke. Det var så pænt til dig. Jeg elsker også naturligt hår, men det kan altså også bare blive for kedeligt i længden… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Nu hvor du kun, når vi snakker hår, har snakket om at dit hår skal blive langt og naturligt, uden at farve eller klippe det – jomfruhår kalder du det vist, synes jeg ikke du skal gøre det 🙂

  Og synes desuden at det du har nu klæder dig laaaangt mere, end det hvide hår. Du ser meget ældre og mere moden ud, og synes det giver en fin kontrast til dit meget “skarpe” tøj. Forstå mig ret. Det du har nu er fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Lærke,

  Først og fremmest – Jeg synes dit hår er virkelig fint til dig nu 🙂
  Men jeg forstår dig godt, for jeg står lidt i samme situation. Jeg har været platinblond i et par år nu, og selvom jeg altid har haft langt hår, har jeg måtte få en (lang) page fordi det blev så slidt. Jeg har nu lyst til at få langt hår igen, og har ladet det gro ud med min naturlige mørkblonde farve. Men ih, hvor er det altså kedeligt.

  Jeg tror man står lidt overfor et valg – Enten er man platinblond og har en kortere frisure – som page – plus man bruger en masse olie, kur osv., eller også hår man langt, naturligt, sundt hår, der højest har fået nogle striber i.

  Jeg har besluttet mig for at vælge det platinblonde med den vished at det slider mere – For jeg synes den farve er helt fantastisk og passer perfekt til mig, og som dig savnede jeg den også bare helt vildt 🙂 Nu sørger jeg for at pleje det og blive klippet regelmæssigt.

  Når det er sagt, så slider striber eller en blond toning langt mindre på håret, så hvis du får det, og plejer det med olie osv., skal dit hår nok holde sig sundt og blive fint langt – og det vigtigste er jo at du hver dag står op og føler dig smuk 🙂 Så GØR DET 😀 – og tak for en dejlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Sød og lang kommentar <3 du har helt ret – lyder som en God plan, du har lavet dig. Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej!
  Jeg er vild med det hår du har nu, da det virker så naturligt.
  Men nu er foråret så småt på vej, så er det jo altid dejligt, lige at få frisket håret op, så lidt lyst tror jeg ville være flot, hvis du er træt af det du har. – Men ellers kan du altid lade solen give det spil. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, du har ret – men solen kommer nok først for Real om et par måneder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Harry

  Synes helt klart at du skal prøve at farve det lysere, da det er så pænt til dig! Men pas nu på håret og gå til en frisør <3

  Jeg får lyst til at farve mit hår hvidt, når jeg ser disse billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Thomsen

  Det er så super lækkert til dig med platinblond hår. Har også selv været der, og det er og bliver bare en favourit! Udover det ser dit hår jo sundt ud, så det kan vel ikke være så slemt, kan det??
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • No shit, så synes jeg den lidt mørkere blonde er meget flottere til dig!

  Men jeg kan godt forstå, at du gerne vil have det lysnet lidt, og det tror jeg bestemt også kunne være hammerfint til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde N

  Dit hår er hele tiden pænt!<3

  Men hvis du gerne vil farve dit hår, tror jeg det vil være pænt til dig med en farve som denne; http://weheartit.com/entry/99965142/via/thilde_xo
  selvom den måske lidt ligner din gamle, så var din lidt mere platinblond, hvor denne måske er lidt mere "derhen ad" 😉

  Har du forresten nogensinde selv farvet dit hår? Jeg vil nemlig gerne have mit hår lysere (det er allerede blond, har bare tendens til at se gult ud). Jeg har aldrig farvet mit hår før, og da min mor ikke bakker op om idéen, skal jeg selv betale, og har derfor ikke råd til at få det gjort hos frisøren.. Hvis du selv har farvet hår, er der så et mærke du kan anbefale? <3

  Elsker din blog!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • andtheblack

   Ja, har selv farvet mit hår før, men vil dog råde alle at lade være. Og slet ikke, hvis det er afblegning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg synes du skal gøre det, Lærke! Du har jo passet så godt på det i langtid, så mon ikke det holder – du skal bare lade vær med at farve det lyst, så mørk og så tilbage igen 😉
  Du skal jo for søren være glad for dit hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Helt klart platinblond igen. Det var så fint til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  JAAA du skal SÅ meget farve dit hår igen. Det var simpelthen så sindssygt smukt til dig! Jeg var kæmpe fan af det!
  Det var så fint med det platinblonde hår til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du bør da klart farve dit hår platinblond igen. Det du har nu er pænt nok,men du blender for meget ind i en mængde og det er bare ret ordinært. Du taler meget om glæde og hvor vigtigt det er for dig at være glad, efter mange hårde år. Du ved at du bliver gladere for helt hvidt hår, så…- hvis du har svaret på hvad der skal til for at gøre dig glad, så er det vel bare at hoppe ud i det?!
  Simpelt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hello and goodbye